diumenge, 11 de març del 2012

Benjamí 2002

CFP SANTA EUGENIA- 1 FC VILABLAREIX- 4
Partit jugat al camp del Sta. Eugènia en un dia de calor i bon estat de camp de joc.

Un partit que es presentava una mica estrany ja que s’havia jugat un amistós amb ells feia un parell de setmanes i s’havia perdut.
A la primera part ha estat una mica estranya ja que ha acabat amb un resultat de 0 a 0 però on hi ha hagut més d’una oportunitat ja que en una sortida de porteria en Martin cedeix la pilota a l’Ivan que xuta a ran de travesser, una falta xutada per en Guillem surt per poc fregant el pal, dos xuts al pal per part d’en Guillen i d’en Roger a més d’una oportunitat on en Martin i en Guillem no s’han estès i han desaprofitat l’oportunitat més clara de posar-nos per davant en el marcador. A la segona part en una jugada des de la porteria, on l’Arnau xuta cap a mig del camp, en Guillem agafa la pilota passant-la a en Roger, aquest fa la paret cap a en Guillem i aquest marca el primer del matí, en una altra jugada entre en Roger que la dona a en Guillem i aquest veu desmarcat a en Jaume que aquest xuta a boca de canó però el porter molt ben situat la desvia a corner, i al final d’aquesta part el resultat és de 0 a 1 a favor dels nostres. A partir de la tercera part hi ha hagut més oportunitats i la intensitat del partit no baixa per res, en unes mans a favor dels nostres en Jaume la xuta i en Roger amb molta picardia s’avança a la defensa contraria i amb el cap l’envia arran de travesser, però això no s’atura i en error de saqui de banda del Sta. Eugenia la Paula aprofita per passar la pilota a en Roger i aquest marca el segon per sota de les cames del porter. En una altra jugada on el porter del Sta. Eugenia xuta la pilota, en Roger l’agafa a mig camp i arranca cap a porteria i el seu xut és aturat per el porter però el rebot l’aprofita la Paula que marca el tercer. En una falta per la dreta a favor dels nostres en Marc li fa provar de xutar-la a en Jofre i aquest la col·loca dins la xarxa pujant el quart al marcador, però la cosa no acaba aquí ja que tenim varies ocasions més però els pals aturen les d’en Jaume i el fora de joc l’ocasió d’en Guillem. A la darrera part el partit ha seguit amb la mateixa intensitat amb varies ocasions i en una de les arribades d’ells a la nostra porteria en un saqui de corner un davanter del Sta. Eugènia ens fa el gol amb la panxa deixant el marcador final en una clara victòria dels nostres per un 1 a 4.
Golejadors: Guillem, Roger, Paula i Jofre amb un gol cadascun.