Dissabte 25 de febrer a les 10,00 h. al municipal de Can Gibert del Pla - Convocatòria: a les 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Escoleta - Lliga Escoleta Grup C - 1a jornada 2a volta
ULL!! S'HA CANVIAT DIA I HORA DEL PARTIT.
Diumenge 26 de febrer a les 9,45 h. al municipal de Salt - Convocatòria: a les 9,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

VILA, VILA... BLAREIX!!

dilluns, 20 de febrer del 2012

Benjamí 2003

CP BELL.LLOC- 3 FC VILABLAREIX- 4

L'equip Benjamí 2003 aconsegueix la última victòria en el darrer partit de la primera fase de la lliga del Consell Comarcal, situant-lo en les primeres posicions de la seva categoria. A la segona fase esperem continuar igual o qui sap.., però segur que lluitarem de valent.
En aquest partit han demostrat que són un equip que comença amb força i que aconsegueix pressionar fins arribar a la seva fi, que és marcar gols. El primer arriba d'una falta que dispara l'Àlex. Als pocs minuts en Quim comença la seva tàctica que es alliberar-se de dos o tres rivals, fins arribar a marcar gol, acabant el primer temps amb un 0-2 a favor nostre.
A la segona part en Quim segueix molt actiu i aconsegueix un altre gol. Continuen les oportunitats, l'Àlex remata de caps un córner que acaba tocant al travesser. L'equip està tranquil dominant el partit i finalitza la segona part amb una diferència de 3 gols.
Comencem el tercer temps pressionant com ho estàvem fent fins ara; l'Àlex tira des de fora de l'àrea picant la pilota al pòster, però no es rendeix i continua amb una xilena que surt a fora. Va ser el final de la pressió del nostre equip, ja que tot seguit ens capgirem i el Bell·lloc com qui no vol la cosa ens fa 3 gols seguits, que ens deixa el partit empatat a 3 gols.
La última part va estar molt disputada, nervis per part de l'afició contrària contra el nostre entrenador, però no va arribar més allà. Finalment aconseguim l'últim gol en un tir de córner quan en Quim aprofita el rebuig del rival i marca de caps, sumant un altre hat-trick.
Felicitats nois!, tots heu fet molta feina: els davanters marcant com ja hem comentat i en Marc Romagós, l'Aitor i l'Àngel a la defensa i l'Adriàn a la porteria. Amb només 8 jugadors heu aconseguit una altra victòria.

Raul Marcos

Benjamí 2002

CE PENYA BONS AIRES- 6 FC VILABLAREIX- 5

Partit de la lligueta aplaçat i s’havia d’haver jugat el 08 de gener d’enguany i l’hem jugat el 17 de febrer al camp de la penya Bons Aires a les 18,15 de la tarda en un bons terreny de joc i un bones condicions climatològiques.
Ha estat un partit on la Penya ha sortit amb tota la seva potència i a marcar per tal d’intentar sentenciar el partit als primers minuts ja que fins ara hem sigut la seva bèstia negra. A la primera part hi ha hagut molta intensitat de joc tant que ja en el primer minut ens avisen que van a guanyar amb un xut que surt fregant el pal, en la següent jugada l’Arnau atura la pilota però el seu rebot l’engalta de fora l’àrea un dels jugadors de la Penya i marca el primer, els nostres reaccionen poc a poc i en una assistència d’en Martin a en Ivan aquest marca el que serà el gol del empat, però en un centre del porter de la Panya un dels seus davanter agafa la pilota es planta davant l’Arnau i ens marquen el 2 a 1 i en un rebuig d’en Roger el mateix davanter del primer gol torna a engaltar-la quasi de mig camp i afusella la nostra porteria però els nostres tornen a reaccionar amb un rebuig de pilota d’en Martin cap a en Guillem que corre per la banda i l’Ivan que l’acompanya es separa pel mig, en Guillem li serveix la pilota en safata i aquest marca el segon pels nostres deixant la primera part un resultat de 3 a 2. A la segona part la intensitat del partit no ha baixat i en un mal xut del porter de la Panya l’Ivan aprofita per empatar el partit i uns minuts més tard en un saqui de banda d’en Jofre cap a l’Ivan aquest ens posa per davant del marcador per primera vegada, aquesta part s’ha seguit jugant i hi ha hagut oportunitats pels dos equips i en una jugada de la Penya, un davanter xuta al pal i amb l’Arnau a terra no es pot fer res quan un d’ells ve amb carrera des de darrera i engalta un xut que forada la porteria deixant la segona part amb un resultat de 4 a 4. A la tercera part ja es notava el cansament de la intensitat de les dues primeres i la cosa ha afluixat una mica tot i això hi ha hagut alguna que altra oportunitat per part dels dos equips. A la darrera part hi havia el comentari de que qui marques primer seria el que s’emportaria al partit a casa i s’ha sortit amb força intensitat i en una jugada entre l’Ivan que passa la pilota a en Roger que puja per la banda i, aquest veu a en Jaume que entra pel mig cedint-li la pilota en safata per tal de que metralli la porteria de la Penya però la Penya reacciona i en un saqui de banda cap el seu 10 que passa entre mig de dos dels nostres jugadors i marca el gol de l’empat 5 a 5, però la cosa no acaba aquí sinó que ara be quan perdem el partit per culpa dels nostres jugadors ja que anar badant en un saqui de banda el moro agafa una pilota i es posa a corre davant l’oposició d’en Jofre la cedeix un davanter que venia pel mig afussellant la nostra porteria on l’Arnau es llueix amb una gran aturada però el rebot és per ells i després ja no la pot aturar deixant aquest partit una mica de mal regust de boca pel fet de no estar gaire atents en jugades bàsiques siguent el resultat final 6 a 5 per la Penya.

Golejadors: Ivan 4 i Jaume 1