dilluns, 20 de febrer del 2012

Benjamí 2003

CP BELL.LLOC- 3 FC VILABLAREIX- 4

L'equip Benjamí 2003 aconsegueix la última victòria en el darrer partit de la primera fase de la lliga del Consell Comarcal, situant-lo en les primeres posicions de la seva categoria. A la segona fase esperem continuar igual o qui sap.., però segur que lluitarem de valent.
En aquest partit han demostrat que són un equip que comença amb força i que aconsegueix pressionar fins arribar a la seva fi, que és marcar gols. El primer arriba d'una falta que dispara l'Àlex. Als pocs minuts en Quim comença la seva tàctica que es alliberar-se de dos o tres rivals, fins arribar a marcar gol, acabant el primer temps amb un 0-2 a favor nostre.
A la segona part en Quim segueix molt actiu i aconsegueix un altre gol. Continuen les oportunitats, l'Àlex remata de caps un córner que acaba tocant al travesser. L'equip està tranquil dominant el partit i finalitza la segona part amb una diferència de 3 gols.
Comencem el tercer temps pressionant com ho estàvem fent fins ara; l'Àlex tira des de fora de l'àrea picant la pilota al pòster, però no es rendeix i continua amb una xilena que surt a fora. Va ser el final de la pressió del nostre equip, ja que tot seguit ens capgirem i el Bell·lloc com qui no vol la cosa ens fa 3 gols seguits, que ens deixa el partit empatat a 3 gols.
La última part va estar molt disputada, nervis per part de l'afició contrària contra el nostre entrenador, però no va arribar més allà. Finalment aconseguim l'últim gol en un tir de córner quan en Quim aprofita el rebuig del rival i marca de caps, sumant un altre hat-trick.
Felicitats nois!, tots heu fet molta feina: els davanters marcant com ja hem comentat i en Marc Romagós, l'Aitor i l'Àngel a la defensa i l'Adriàn a la porteria. Amb només 8 jugadors heu aconseguit una altra victòria.