dijous, 13 de maig del 2010

FOTOS DEL TORNEIG DE VILABLAREIX 2010

Podeu clicar a "totes les fotos" , a la part dreta del blog, per veure les fotos del Torneig de Vilablareix del passat dissabte 8 de maig.

Èxit de participació en el Torneig de la Festa Major

En les tres edicions que portem del nostre torneig que es juga per la festa major de Vilablareix, aquèsta va ser l'edició en que van participar més equips, un d'escoleta, dos prebenjamins i un benjamí. Potser l'any que ve, o bé haurem d'escurçar la durada dels partits o potser haurem de fer servir tot el dia. Ja ho veurem. Això demostra que el club continua creixent, i esperem que aquests quatre equips es consolidin per a la temporada que ve.


Els resultats donats en el torneig no van ser gaire positius. L'escoleta, amb quatre noves cares, nens que encara no són ni escoleta que van fer el seu debut en un partit de futbol, van perdre de forma clara amb el Cornellà. Però van ser tots allà, al camp a lluitar, amb les seves botes de futbol, la samarreta del club i els pantalons que els hi arrivaben quasi bé als tormells. Mireu les fotos, estan tots molt macos.




Els dos equips de prebenjamins, tant els de primer com els de segon any, es van enfrontar al Sant Feliu que, per cert, tenen una bona escola de futbol i ho van demostrar guanyant els dos partits d'aquesta categoria. Tot i que cal dir que els nostres no els hi van posar les coses fàcils i no van parar de còrrer i lluitar.
















L'únic equip que no va perdre el partit en el temps reglamentari va ser el benjamí. El rival, el Banyoles, va venir a jugar amb només 6 jugadors, és a dir, 5 jugadors de camp i 1 porter. Però renoi, quin porter, 12 anys que tenia la criatura, o sigui, segon any d'aleví !!, era massa pels nostres i per marcar-li un gol havia de ser amb un xut fort i col.locat, perquè si no totes les pilotes acabaven a les seves mans. El partit va acabar 3 a 3, però si miréssim allò de les estadístiques que surt a la tele, les dades serien d'escàndol: aproximadament una possessió nostra del 80 %, una vintena de xuts a porta, 14 o 15 ocasions clares de gol... Va ser una llàstima.
El partit es va decidir des del punt de penal. Tot i que el Banyoles no hi va posar el mencionat porter en els penals, tampoc ens va acompanyar la sort i vam perdre.










Bé, si que hi va haver un equip que va guanyar: els DRAGONS VILABLAREIX. Els pares dels jugadors, ajudats per en Marc Santamaria i en Marc Gázquez (entrenadors del benjamí 01 i prebenjamí 02) que són uns cracks, vam guanyar el triangular disputat a la tarda entre el nostre equip, el Futbol Sala Vilablareix i els de Vista Alegre.

Va ser un gran dia de futbol, un gran dia de festa major, un gran dia del FC VILABLAREIX.