dijous, 29 de març del 2012

dimarts, 27 de març del 2012

Horaris partits cap de setmana 31 de març i 1 d'abril

ALEVÍ - Lliga Aleví 3ª Divisió Grup 29 - Jornada 24
ATLÈTIC CLUB BANYOLES - FC VILABLAREIX
Diumenge 1 d'abril a les 10,30 h. al municipal vell de Banyoles - Convocatòria: a les 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.
BENJAMÍ 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 - 2ª fase
CE BESCANÓ - FC VILABLAREIX
Dissabte 31 de març a les 9,15 h. al municipal de Bescanó - Convocatòria: a les 8,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.
BENJAMÍ 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 - 2ª fase
FPC GIRONA - FC VILABLAREIX
Dissabte 31 de març a les 9,30 h. a Torres de Palau - Convocatòria: a les 8,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.
PREBENJAMÍ 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 - 2ª fase
ULL! S'HA CANVIAT EL LLOC I HORA DEL PARTIT. ES JUGA A SALT A LES 13 H.
EF SALT - FC VILABLAREIX
Dissabte 31 de març a les 13,00 h. al municipal de Salt - Convocatòria: a les 12,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.
PREBENJAMÍ 2005 - AMISTÒS
ATLÈTIC SANT PONÇ - FC VILABLAREIX
Dissabte 31 de març a les 9,30 h. al municipal de Fontajau - Convocatòria: a les 8,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.
ESCOLETA - JORNADA DE DESCANS
Molta sort a tots!

dilluns, 26 de març del 2012

EL PREBENJAMÍ 2004 DISPUTARÀ PER SETMANA SANTA EL TORNEIG 8è VILA DE CALAFELL (TARRAGONA)


L'equip prebenjamí 2004 participarà el proper dia 6 d'abril en el torneig 8è Vila de Calafell de Futbol Base que organitza el club d'aquesta localitat de la Costa Daurada.

La sort ha volgut que el nostre equip estigui enquadrat en el grup C, on es veuran les cares amb el F.C. Barcelona, partit que disputaran el dia 6 d'abril a les 13,00 h.

Els altres dos equips que composen el grup són el EFB Calafell B i el Can Rull B.

Esperem que els nostres jugadors gaudeixin d'aquesta experiència que recordaran per molt de temps i estem segurs que deixaran la imatge i el nom del nostre club el més amunt possible.

El calendari complet del torneig és el següent:





PREBENJAMÍ - Dia 6 d'abril

GRUP "A"
C.E. HOSPITALET
E.F. CERVERA
E.F.B. CALAFELL "A"
FUNDACIÓ VILAFRANCA
10.00 - 10.15 C.E. Hospitalet * E.F. Cervera
10.40 - 10.55 E.F.B. Calafell "A" * Fundació Vilafranca
11.20 - 11.35 C.E. Hospitalet * E.F.B. Calafell "A"
12.00 - 12.15 Fundació Vilafranca * E.F. Cervera
12.40 - 12.55 C.E. Hospitalet * Fundació Vilafranca
13.20 - 13.35 E.F. Cervera * E.F.B. Calafell "A"

GRUP "B"
C.D. RIBES
NÀSTIC DE TARRAGONA
C.F. IGUALADA
UE ESPLUGUENC
10.00 - 10.15 C.D. Ribes * Nàstic de Tarragona
10.40 - 10.55 C.F. Igualada * UE Espluguenc
11.20 - 11.35 C.D. Ribes * C.F. Igualada
12.00 - 12.15 UE Espluguenc * Nàstic de Tarragona
12.40 - 12.55 C.D. Ribes * UE Espluguenc
13.20 - 13.35 Nàstic de Tarragona * C.F. Igualada

GRUP "C"
F.C. BARCELONA
E.F.B. CALAFELL "B"
CAN RULL"B"
F.C. VILABRAREIX
10.20 - 10.35 F.C. Barcelona * E.F.B. Calafell "B"
11.00 - 11.15 Can Rull "B" * F.C. Vilablareix
11.40 - 11.55 F.C. Barcelona * Can Rull "B"
12.20 - 12.35 F.C. Vilablareix * E.F.B. Calafell "B"
13.00 - 13.15 F.C. Barcelona * F.C. Vilablareix
13.40 - 13.55 E.F.B. Calafell "B" * Can Rull "B"

GRUP "D"
C.F. PALLEJÀ
C.E. VENDRELL
CAN RULL "A"
U.E. BARRI SANTES CREUS
10.20 - 10.35 C.F. Pallejà * C.E. Vendrell
11.00 - 11.15 Can Rull "A" * U.E. B. Santes Creus
11.40 - 11.55 C.F. Pallejà * Can Rull "A"
12.20 - 12.35 U.E. B. Santes Creus * C.E. Vendrell
13.00 - 13.15 C.F. Pallejà * U.E. B. Santes Creus
13.40 - 13.55 C.E. Vendrell * Can Rull "A"

diumenge, 25 de març del 2012

Resultats del cap de setmana 24 i 25 de març

Escoleta - FC VILABLAREIX- 3 FPC GIRONA- 6
Prebenjamí 2005 - EF GIRONÈS SÀBAT- 3 FC VILABLAREIX- 0
Prebenjamí 2004 - FC VILABLAREIX- 5 CP BELL.LLOC- 4
Benjamí 2003 - EF GIRONÈS SÀBAT- 1 FC VILABLAREIX- 10
Benjamí 2002 - UD CASSÀ- 4 FC VILABLAREIX- 1
Aleví - FC VILABLAREIX- 4 ACE UNIÓ GIRONA- 3

Prebenjamí 2005

EF GIRONÈS SÀBAT- 3 FC VILABLAREIX- 0

Resultat no gaire just, ja que la sort no ens ha acompanyat de cara al gol.
Hem fallat un penal i no hem tingut encert en dues o tres ocasions molt clares, en una d'aquestes ocasions el pal ens ha deixat amb el gol a la boca.
Bé, doncs, a veure si el pròxim partit tenim més sort, ja que la mainada cada partit ho fa millor.
Felicitats a l'equip!
Jordi Riera

Benjamí 2003

EF GIRONÈS SÀBAT- 1 FC VILABLAREIX- 10

Un partit molt ben jugat pels nostres, des de la porteria passant per la defensa, el mig camp i la davantera. Estan batent rècords en aquesta 2a volta.Comencem i acabem el partit igual que la setmana anterior: amb una falta en contra rebem el primer gol i marquem una tanda de gols que tot seguit relato.
El primer en marcar és l'Àlex, en un xut d'en Martí a porteria que el defensa treu i l'Àlex aprofita a disparar des de l'àrea petita. El segon gol, també de l'Àlex, arriba d'un xut de falta que dispara des de l'àrea gran. Marcador 1-2.
La segona part ha estat més disputada, bones jugades elaborades i bona defensa. En una retallada a l'atac del rival, en Romagós la puja fins a l'àrea contrària i amb un passi curt a en Martí, aquest bat al porter. El segon gol d'aquesta 2a part el fa en Carlos, fruit d'una falta a favor que dispara en Ferran i que al porter se li escapa, i en Carlos aprofita per marcar. Marcador 2a part: 0-2
A la tercera part, en Quim comença amb un gol de vaselina i li segueix un altre gol de l'Àlex, fent un altre Hat-trick. 3a part: 0-2Aquest partit està sent molt travat, a conseqüència de les successives pauses del temps mort que demana l'equip contrari... CADA PART UN DESCANS, UFFFFFFF!!!!L'última part en Ferran fa un gol de córner, entrant amb tot només ha d'empentar-la. L'Arnau, que està molt atent, en un saqui de porta agafa la pilota i marca. Tot seguit fa un altre gol de les mateixes característiques. Finalment en Carlos aprofitant una distracció de la defensa, aprofita i xuta fort per marcar. Última part 0-4.
Aquesta ha estat tota la descripció dels nostres gols, però cal afegir que amb les bones parades del porter i la gran feina dels defenses, només rebem un gol del contrari... Gran mèrit, gran partit i immillorable resultat .
Felicitats
Raul Marcos

Benjamí 2002

UD CASSÀ 4 - FC VILABLAREIX 1
Partit jugat al camp del UD Cassa amb bones condicions i dia calorós.
Primera part on el Cassà hagués pogut marcar les diferencies però no han tingut la sort de cares ja que ells han arribat moltes vegades a porteria però sense encert, la més clara la que en Roger treu de sota els pals amb l’Arnau totalment venut. La segona part ja ha estat diferent ja que el Cassà ha estat del tot descol·locats dins el camp i els nostres han pogut pressionar més amb un xut per part d’en Roger que atura el porter, però en un xut de corner d’en Guillem en Roger de cap marca el que serà el primer gol del partit. A la tercera part una ma miraculosa de l’Arnau ha impedit que ens empatessin el partit i a partir d’aquí ha estat una part on hem dominat totalment però sense saber sentenciar el partit. En canvi a la quarta i darrera part, amb els nostres sense saber com estaven col·locats dins el partit l’han regalat al del Cassà que han fet u parcial de 4 a 0 en una sola part deixant el marcador final amb la derrota del nostres per un contundent 4 a 1. El resum del partit el podríem definir en que avui hem regalat un partit al equip contrari.
Per això el que cal és fer una reflexió i encoratjar a la mainada a ser més contundents i acabar de definir els partits quan les oportunitats es presenten.
Golejadors d’avui: Roger 1
Carles BUISAC I MAS

Lliga de la Federació Catalana de Futbol (Aleví)

FC VILABLAREIX 4 - UNIÓ GIRONA 3

Aquesta lliga es va definint amb claredat en una lliga de quatre equips. La jornada ha marcat encara més les distàncies entre el grup de capçalera i la resta d’equips. Un marge de sis punts a aquestes alçades de la lliga sembla setmana a setmana una distància més important.

Teníem la moral molt alta, molta confiança, ganes d’adreçar el que va ser el partit de la primera volta, però no tot seria tant fàcil. La Unió va començar amb força, molta força, i es va repetir de nou la historia: dos gols en contra eren tota una declaració d’intencions del que volia fer el cinquè classificat de la lliga. La nostra única resposta van ser dues rematades seguides davant de porteria d’en Pol i den David que no acaben de trobar el forat.
A la segona part, amb una remodelació de l’equip i el sistema, la Unió Girona va desaparèixer, vam tornar a fer el nostre joc: pressió, pressió, pressió, ... i és que a ganes i rauxa no ens pot ningú. En Robert es planta a l’àrea i en l’un contra un defineix perfectament, ajustant la pilota al pal. En Xavier, en una jugada “marca de la casa”, escapant-se per velocitat aconsegueix igualar el marcador.


Comencem el tercer temps amb el partit on el volíem, el contrari descol·locat per la pressió i fruit d’una cessió d’en Sergi, en Francesc ens avança al marcador. En aquesta situació la sort ens va picar l’ullet, i ens regala un gol en pròpia porta després d’un xut de córner d’en Cristian. Amb aquesta situació el contrari va fer el que tenia que fer, arriscar i mirar de remuntar el partit, treu tots els efectius per a retallar distàncies amb un nou gol només començar el darrer temps. En Pol va sembrar i recollir, ja que en una entrada li van treure la seva primera targeta groga de la temporada i al cap d’uns minuts va rebre una dura entrada que ens va fer mal a tots.
L’equip contrari reclamava el descompte del temps, mentre no parava de xutar faltes des de la frontal, però en Gerard, segur sota els pals durant tot el partit es va encarregar de que els quatre gols fossin suficients per aconseguir aquests tres punts.
Un record per a l’afició que novament va tornar a demostrar la seva classe i suport, i el que és més important, aquest cop sense “bombo”, cosa que ens permetrà passar el cap de setmana sense haver de recórrer a l’ibuprofè.