diumenge, 25 de març del 2012

Benjamí 2003

EF GIRONÈS SÀBAT- 1 FC VILABLAREIX- 10

Un partit molt ben jugat pels nostres, des de la porteria passant per la defensa, el mig camp i la davantera. Estan batent rècords en aquesta 2a volta.Comencem i acabem el partit igual que la setmana anterior: amb una falta en contra rebem el primer gol i marquem una tanda de gols que tot seguit relato.
El primer en marcar és l'Àlex, en un xut d'en Martí a porteria que el defensa treu i l'Àlex aprofita a disparar des de l'àrea petita. El segon gol, també de l'Àlex, arriba d'un xut de falta que dispara des de l'àrea gran. Marcador 1-2.
La segona part ha estat més disputada, bones jugades elaborades i bona defensa. En una retallada a l'atac del rival, en Romagós la puja fins a l'àrea contrària i amb un passi curt a en Martí, aquest bat al porter. El segon gol d'aquesta 2a part el fa en Carlos, fruit d'una falta a favor que dispara en Ferran i que al porter se li escapa, i en Carlos aprofita per marcar. Marcador 2a part: 0-2
A la tercera part, en Quim comença amb un gol de vaselina i li segueix un altre gol de l'Àlex, fent un altre Hat-trick. 3a part: 0-2Aquest partit està sent molt travat, a conseqüència de les successives pauses del temps mort que demana l'equip contrari... CADA PART UN DESCANS, UFFFFFFF!!!!L'última part en Ferran fa un gol de córner, entrant amb tot només ha d'empentar-la. L'Arnau, que està molt atent, en un saqui de porta agafa la pilota i marca. Tot seguit fa un altre gol de les mateixes característiques. Finalment en Carlos aprofitant una distracció de la defensa, aprofita i xuta fort per marcar. Última part 0-4.
Aquesta ha estat tota la descripció dels nostres gols, però cal afegir que amb les bones parades del porter i la gran feina dels defenses, només rebem un gol del contrari... Gran mèrit, gran partit i immillorable resultat .