diumenge, 25 de març del 2012

Benjamí 2002

UD CASSÀ 4 - FC VILABLAREIX 1
Partit jugat al camp del UD Cassa amb bones condicions i dia calorós.
Primera part on el Cassà hagués pogut marcar les diferencies però no han tingut la sort de cares ja que ells han arribat moltes vegades a porteria però sense encert, la més clara la que en Roger treu de sota els pals amb l’Arnau totalment venut. La segona part ja ha estat diferent ja que el Cassà ha estat del tot descol·locats dins el camp i els nostres han pogut pressionar més amb un xut per part d’en Roger que atura el porter, però en un xut de corner d’en Guillem en Roger de cap marca el que serà el primer gol del partit. A la tercera part una ma miraculosa de l’Arnau ha impedit que ens empatessin el partit i a partir d’aquí ha estat una part on hem dominat totalment però sense saber sentenciar el partit. En canvi a la quarta i darrera part, amb els nostres sense saber com estaven col·locats dins el partit l’han regalat al del Cassà que han fet u parcial de 4 a 0 en una sola part deixant el marcador final amb la derrota del nostres per un contundent 4 a 1. El resum del partit el podríem definir en que avui hem regalat un partit al equip contrari.
Per això el que cal és fer una reflexió i encoratjar a la mainada a ser més contundents i acabar de definir els partits quan les oportunitats es presenten.
Golejadors d’avui: Roger 1