dilluns, 22 de febrer del 2010

TORNEM-HI !

1ª JORNADA DE LA SEGONA FASE
Ja hi tornem a ser. Aquest dissabte va arrencar la segona fase de la competició amb dues derrotes i una victòria.
Els prebenjamins de primer any i els escoleta van sortir derrotats per 1 a 4 davant del Banyoles en aquesta primera jornada. En aquesta segona fase, estem en el grup A, on suposo que hi hauran equips difícils de batre, però de ben segur que els nostres jugadors faran un gran paper i podrem veure bons partits i, de ben segur, victòries del nostre equip.


Els benjamins any 2001 van patir una dura derrota contra el Girona per 0-11. La veritat és que donades les victòries aconseguides en la primera fase, el benjamí ha estat emparellat, creiem, en el grup més potent de la comarca; és el que en la Champions en diuen "el grup de la mort": Girona FC, Geieg, UE Quart, CF Salt i AE Cornellà. De totes maneres, que ningú tingui cap mena de dubte que els nostres cracks lliutaran com sempre ho fan i ens sortiran grans partits com el de la primera fase contra del Girona.


La victòria del cap de setmana va ser pel prebenjamí any 2002, que es va desfer del Santa Eugènia per 2 a 1 en un partit força disputat i amb molts pocs gols. Aquest equip comença la segona fase amb la mateixa línia que va acabar la primera, guanyant partits. Esperem acabar-la també igual.
Vinga nois, ara és el moment de fer la rotllana i cridar ben fort:
"VILA, VILA.. BLAREIX !!"