• Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX - GIRONA FC Dissabte 9 d'abril a les 9,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 9,00 h. al camp de Vilablareix.

• Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX - GEIEG Dissabte 9 d'abril a les 10,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

• Prebenjamí 2003 - ATLÈTIC CLUB BANYOLES - FC VILABLAREIX Diumenge 10 d'abril a les 10,30 h. al Camp Vell de Banyoles (C/Canat,53) - Convocatòria: 9,15 h. al camp de Vilablareix.

• Prebenjamí 2004/05 - UE PORQUERES - FC VILABLAREIX Diumenge 10 d'abril a les 12,00 h. al Municipal de Porqueres (Miànigues) - Convocatòria: 10,45 h. al camp de Vilablareix.

dilluns, 4 d’abril del 2011

TORNEIG FUTBOL 7 FC VILABLAREIX 02-04-11

Torneig organitzat per tal de recaptar virolles per cobrir les despeses de portar dos equips del nostre club, els benjamins del 2002 i el pre-benjamins del 2003 al MIC que es celebrarà a Andorra l’últim cap de setmana d’aquest mes d’abril.

El torneig es va jugar al camp municipal d’esports de la nostra vila en un dia molt assolellat i un terreny de joc en bones condicions, servei de bar amb terrassa, inflable per a la mainada i, exposició de vehicles de la marca Opel.

Al torneig varen participar un total de set equips, Goteborg, Unitet, Veu Jove, Que Tallin Team, Els Petats, Jovent d’Ara i el FC Vilablareix, els partits varen ser un lliga on tots els equips varen jugar un mínim de sis partits, és a dir tots varen jugar contra tots i d’aquests, dos varen disputar la final. Els partits varen ser de vint-i-cinc minuts cadascun on es podien fer els canvis que es consideressin oportuns i la final fou un acord entre els dos finalistes els quals varen decidir jugar dues parts de vint minuts cadascuna amb una mitja part de cinc minuts. Varen haver-hi resultats de tota mena, empats a pocs gols, guanyar per la mínima i altres resultats que els podríem classificar d’escàndol, més d’una patacada que d’altra es va veure en tots els partits però no es va haver de lamentar cap incident.

Els guanyadors del torneig varen ser JOVENT D’ARA que varen jugar la final amb QUE TALLIN TEAM, l’àrbitre del partit, en Marc Gazquez va estar ajudat per dos liniers Manel Vazquez i Jordi Ayats que varen tenir un arbitratge bo però no del tot fàcil ja que tant un equip com l’altre tenien un alt nivell de joc i anaven a totes, tots volien ser els campions, és lògic!!!!!!!!!! Al final varen guanyar els del JOVENT D’ARA, felicitats per part dels organitzadors i de tots els participants, la final va ser molt igualada, però al final potser el que compta és la veterania, primera part 0 a 0 però quina segona part!!!!!!!!!!!!!!!!! Al final 3 a 1. Us esperem l’any vinent, NO NOMÉS ALS CAMPIONS SINO A TOTS i molts més.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER HAVER-NOS AJUDAT.

US ESPEREM L’ANY VINENT, JA SABEU QUE TENIU LES PORTES OBERTES PER PART DE NOSALTRES.

En representació del FC VLABLAREIX

Carles BUISAC I MAS

Resultats del cap de setmana 2/3 d'abril

Prebenjamí 2004/05 - CF SALT- 8 FC VILABLAREIX- 1

No va tenir opcions els nostre prebenjamí de primer any i escoletes davant un Salt superior ja que és un equip format per mainada més gran que fins i tot superen en dos anys a molts dels nostres escoletes. Tot i això l'equip va donar la cara i com uns campions no van parar de lluitar fins al darrer instant. Ara ens hem de preparar pel proper assalt al camp del Porqueres el diumenge que ve. Som-hi campions!!

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX- 0 UCE CELRÀ- 2

No va ser, ni de lluny, el millor partit del 2003 aquesta temporada. El fet de jugar el diumenge, després del "tute" del dia anterior en el torneig de futbol-7 de Vilablareix, va pesar molt sobre els jugadors, que es van veure superats per un rival que va saber materialitzar les seves oportunitats.

A diferència d'altres partits, no vàrem tenir gaires ocasions clares de gol, potser la més clara un xut al travesser d'en Joel que podria haver donat forces a l'equip, però ni la sort es va voler posar al nostre costat aquest passat diumenge.

Benjamí 2001 - CE BESCANÓ- 5 FC VILABLAREIX- 3

Durant el primer període l'equip local va gaudir d'algunes ocasions, algunes de clares com un penal que va aturar l'Arnau, i nosaltres a la contra vam disposar-ne també d'alguna. El resultat no es va moure en aquest primer període. Al segon període ens vam avançar al marcador amb una bona jugada que va culminar en Francesc amb un toc suau davant la sortida del porter local. A partir d'aquest instant, el Bescanó es va bolcar a l'atac i va aconseguir, mitjançant tres gols força seguits, posar el resultat al seu favor (3-1), resultat que posava el partit molt coll amunt.

Al tercer període un solitari gol d'en Francesc posava el 3-2 i encoratjava l'equip de cara al darrer període. Ja en el 4t període un oportunista Cristian va fer l'empat a 3 gols després d'un rebuig del porter local. Però la mala sort, i ja en van unes quantes, es va tornar a aliar amb nosaltres malauradament. En una sacada de còrner, la pilota va rebotar en un defensor nostre i es va colar al fons de la xarxa, fent pujar el 4 a 3. Va ser un cop dur per a l'equip, que no va saber aixecar-se del cop i ja cap al final ens van fer el 5-3 definitiu aprofitant un rebuig dins l'àrea.