dilluns, 4 d’abril del 2011

TORNEIG FUTBOL 7 FC VILABLAREIX 02-04-11

Torneig organitzat per tal de recaptar virolles per cobrir les despeses de portar dos equips del nostre club, els benjamins del 2002 i el pre-benjamins del 2003 al MIC que es celebrarà a Andorra l’últim cap de setmana d’aquest mes d’abril.

El torneig es va jugar al camp municipal d’esports de la nostra vila en un dia molt assolellat i un terreny de joc en bones condicions, servei de bar amb terrassa, inflable per a la mainada i, exposició de vehicles de la marca Opel.

Al torneig varen participar un total de set equips, Goteborg, Unitet, Veu Jove, Que Tallin Team, Els Petats, Jovent d’Ara i el FC Vilablareix, els partits varen ser un lliga on tots els equips varen jugar un mínim de sis partits, és a dir tots varen jugar contra tots i d’aquests, dos varen disputar la final. Els partits varen ser de vint-i-cinc minuts cadascun on es podien fer els canvis que es consideressin oportuns i la final fou un acord entre els dos finalistes els quals varen decidir jugar dues parts de vint minuts cadascuna amb una mitja part de cinc minuts. Varen haver-hi resultats de tota mena, empats a pocs gols, guanyar per la mínima i altres resultats que els podríem classificar d’escàndol, més d’una patacada que d’altra es va veure en tots els partits però no es va haver de lamentar cap incident.

Els guanyadors del torneig varen ser JOVENT D’ARA que varen jugar la final amb QUE TALLIN TEAM, l’àrbitre del partit, en Marc Gazquez va estar ajudat per dos liniers Manel Vazquez i Jordi Ayats que varen tenir un arbitratge bo però no del tot fàcil ja que tant un equip com l’altre tenien un alt nivell de joc i anaven a totes, tots volien ser els campions, és lògic!!!!!!!!!! Al final varen guanyar els del JOVENT D’ARA, felicitats per part dels organitzadors i de tots els participants, la final va ser molt igualada, però al final potser el que compta és la veterania, primera part 0 a 0 però quina segona part!!!!!!!!!!!!!!!!! Al final 3 a 1. Us esperem l’any vinent, NO NOMÉS ALS CAMPIONS SINO A TOTS i molts més.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER HAVER-NOS AJUDAT.

US ESPEREM L’ANY VINENT, JA SABEU QUE TENIU LES PORTES OBERTES PER PART DE NOSALTRES.