dijous, 30 de setembre del 2010

Crònica del Benjamí 2002

PENYA BONS AIRES 2 – F.C. VILABLAREIX 4
Una primera part on els primers cinc minuts varem pensar que ens en farien un sac, el Bons Aires dominava totalment i els nostres no tocaven pilota però en tot aquest garbuix en Guillem veu descol·locat i una mica avançat el porter del Bons Aires i des de quasi mig camp xuta una pilota que entra per alt marcant el 0 - 1 de la primera part. A partit d’aquí la cosa canviar i els nostres ja varen anar jugant molt més bé i amb una triangulació entre Ainoa – Roger i Guillem aquest últim posa el 0 - 2 el partit segueix i en un xut de fora l’àrea per part d’un jugador dels Bons Aires la pilota bota i ens marquen el 1 – 2, tot i això els nostres no s’arronsen i segueixen jugant com toca i en una triangulació entre en Roger – Jaume i Guillem aquest xuta i la para els porter acabant la segona part amb el resultat de 1 a 2. A la tercera part va ser un recital del nostre porter l’Arnau, va fer una gran intervenció amb una sortida parant la pilota i caient a terra i des de terra roba la pilota dels peus del jugador del Bons Aires, en una recuperació de pilota per part d’en Roger regateja a tres jugadors i col·loca el 1 – 3 al marcador, un altra de les jugades maques va ser una pujada per la banda dreta d’en Roger amb un passi a l’interior que en Guillem remata però el porter dels altres també juga i l’atura; el partit segueix amb una gran intervenció de l’Arnau aturant un xut a boca de canó, però en una gran sortida i aturada de l’Arnau agafen el rebot i ens marquen el 2 – 3. A la quarta i darrera part veren seguir jugant bé i en un passí a l’interior d’en Guillem a en Roger a aquest darrer el porter del Bons Aires fa una molt bona intervenció, però al cap d’una estona a passada d’en Roger en Guillem xuta a porteria i el porter l’atura però en Guillem aconsegueix robar-li la pilota i marcar el 2 – 4 definitiu del final del partit però abans d’acabar el partit en una recuperació i engaltada de pilota per part d’en Jaume la pilota surt arran de pal.
Carles BUISAC I MAS

dimarts, 28 de setembre del 2010

Recordeu que les fotos que aneu enviant les anirem penjant als ÀLBUMS DE FOTOS. Cliqueu a "totes les fotos" per veure-les. Les darreres fotos penjades corresponen al partit de l'equip dels més menuts que van jugar al camp del Banyoles i han estat enviades per la Maite Valero.

Partits del cap de setmana 2/3 d'octubre

Benjamí 2001 - CD BANYOLES - FC VILABLAREIX
Dissabte 2 a les 12,00 h. al camp del Banyoles - Convocatòria: 10,45 h. al camp de futbol de Vilablareix

Benjamí 2002 - CE BESCANÓ - FC VILABLAREIX
Dissabte 2 a les 9,30 h. al camp del Bescanó - Convocatòria: 8,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - TORNEIG A CASSÀ DE LA SELVA
Diumenge 3 a partir de les 9,30 h. al camp de futbol de Cassà (el torneig és només pel matí) - Convocatòria: 8,30 h. al camp de futbol de Vilablareix

Prebenjamí 2004 i Escoleta 2005: FC VILABLAREIX - CE BESCANÓ
Dissabte 2 a les 11,00 h. al camp de Vilablareix - Convocatòria: 10,30 h. al mateix camp de futbol de Vilablareix.