dimecres, 27 de gener del 2010

RESULTATS ACTUALITZATS

Ja teniu els resultats actualitzats fins aquest cap de setmana. Per a consultar els resultats feu "click" a sobre del títol d'aquesta entrada.

dimarts, 26 de gener del 2010

FI DE LA PRIMERA FASE

Els partits del darrer cap de setmana varen ser els últims d'aquesta primera fase de la competició. Una primera fase que podríem considerar molt satisfactòria de tots els nostres equips. Recordem que en aquest mateix blog, més avall podeu consultar els resultats i les estadístiques de tots els equips.





RESULTATS DEL CAP DE SETMANA 23/24 DE GENER

Prebenjamins 2003
FC VILABLAREIX- 0 GIRONÈS SÀBAT- 7
Prebenjamins 2002
FLAÇÀ- 8 FC VILABLAREIX- 6
Benjamí 2001
FC VILABLAREIX- 3 GIRONÈS SÀBAT- 1



Els prebenjamins de primer any van acabar una bona primera fase amb una clara derrota davant el Gironès Sàbat. Es va trobar a faltar la presència de dos dels golejadors de l'equip com són en Marc i l'Àlex, ja que aquests van anar a jugar amb l'equip del 2002, que degut a la baixa d'en Sergi ha quedat un equip molt curt de jugadors amb només 7. De totes maneres, davant tenien un bon equip com és el Gironès. Els nanos, com sempre, van lluitar durant tot el partit.


El prebenjamí de segon any, els del 2002, van tornar a demostrar que hi ha equip, i que aquest funciona. Tot i la derrota, els nostres jugadors van fer un gran partit, posant contra les cordes a un Flaçà que es devien pensar que ho tindrien fàcil donat el resultat del partit de la primera volta. Cal destacar que l'Arnau va aturar un inexistent penal en contra, i fruit d'aquesta aturada va venir un contraatac nostre que va acabar en gol. Els arriba la segona fase en un bon moment de joc.


El benjamí va demostrar una vegada més que si algun equip vol venir a guanyar a Vilablareix, ho haurà de fer molt i molt bé. No hi ha equip que hagi puntuat al nostre camp en aquesta primera fase. El Gironès va ser un rival difícil, un equip incòmode, però no van poder parar l'empenta, la lluita i el bon joc dels nostres cracks, que es van acabar imposant per 3-1.