dijous, 27 d’octubre del 2011

Horaris partits cap de setmana 29 i 30 d'octubre

Aleví - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29
PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX
Diumenge 30 d'octubre a les 9,30 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: 8,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.


La resta d'equips descansen.

dilluns, 24 d’octubre del 2011

Escoleta

PENYA BONS AIRES- 12 FC VILABLAREIX- 0

Prebenjamí 2004

PENYA BONS AIRES- 6 FC VILABLAREIX- 7


Gran inici de partit en el qual l'Aitor, en dues ocasions, en Denís i l'Ivan van certificar un 0-4 a la fi del primer període. Al segon període, però, ens la van tornar, ens van fer quatre gols, però un solitari gol en aquest període d'en Denís va permetre mantenir una mínima diferència a la mitja part.

En el tercer període en Biel i l'Ivan van fer que el marcador es decantés encara més al nostre favor i un solitari gol de l'equip local al darrer període no va fer perillar la que va ser una nova victòria del prebenjamí 2004 en un gran inici de temporada (6-7).

Felicitats campions!!

Benjamí 2003

PENYA BONS AIRES- 1 FC VILABLAREIX- 5


Partit força igualat durant els dos primers períodes en el que un únic gol de l'Àlex va permetre arribar al descans en un empat a 1 gol.



A la represa ja va començar a funcionar la màquina i dos gols en cada període (Quim (2), Carlos i Àlex) van eixamplar la diferència fins al definitiu 1-5.





Felicitats!!





diumenge, 23 d’octubre del 2011

ALEVÍ

FC VILABLAREIX- 6 AE SANT GREGORI- 1



Molt correcte el partit que ens va oferir l'aleví contra el Sant Gregori.

Durant les dues primeres parts el nostre equip va ofegar l'equip rival a base de pressió de mig camp en amunt de tal manera que no deixaven crear jugades a l'equip visitant i recuperaven pilotes aviat per crear una i una altra jugada d'atac amb ocasió clara de gol. Fruit d'aquesta pressió i d'aquest constant atac van arribar els gols. El primer gol va ser un golàs de quasi mig camp obra d'en Dani que va engaltar un fort xut i precís que es va colar per sobre el porter visitant. Encara en aquest primer període va arribar el segon gol, després d'una gran jugada d'en Francesc per la banda dreta centra la pilota i en Brian, oportunista, l'empeny al fons de la xarxa.

El segon període va ser una continuació de la primera, on també van aconseguir dos gols. El primer obra d'en Francesc després d'una jugada individual, i el segon d'en Cristian que aprofita un rebuig per superar el porter amb el cap.

El tercer període va ser potser la part menys distreta, a on la intensitat va baixar degut a l'esforç fet en les dues primeres parts i les ocasions van escassejar durant tot el període.

El darrer període va servir per tornar a prémer un altre cop l'accelerador una miqueta, amb diverses ocasions clares. Però va ser el Sant Gregori qui va retallar distàncies amb un gol d'un xut de dins l'àrea en una de les poques ocasions que va disposar l'equip visitant. En una altra d'aquestes ocasions visitants, en Gerard, amb una gran intervenció, va evitar el que semblava un altre gol. Van ser les dues ocasions clares que va disposar l'equip rival.

A partir d'aquí l'equip es va tornar a endollar i en Xavier, després de varis intents, fa una jugada personal i des de la frontal de l'àrea engalta un xut que es cola dins la xarxa. Per acabar-ho d'arrodonir, en Cristian estableix el definitiu 6 a 1 amb un altre gol d'oportunisme després d'un rebuig del porter.

Van venir a animar l'equip els dos jugadors que estan de baixa per lesió: els Casas, en Joel Casas i en Jordi Casas. Des d'aquí els animem i els desitgem una ràpida recuperació. Sabem que aviat estareu recuperats, us esperem!!

Els que tampoc van fallar una vegada més va ser la MAREA BLAVA, felicitats a tots!!

I com no, jugadors i tècnics, FELICITATS!!

Benjamí 2002

PENYA BONS AIRES- 4 FC VILABLAREIX- 7

Partit jugat el 23-10-2011 en un estat de camp molt correcte.
Ha estat un partit molt entretingut amb jugades molt maques per part dels dos equips, avui s’ha vist un partit on tots han fet la seva feina correctament, sempre hi ha coses que es poden millorar com per exemple aixecar el cap per intentar acabar millor la jugada o bé tenir més potència de xut cosa que hagués comportat un resultat encara millor.
La primera part ha acabat amb un 1 a 1 ja que el gol que ens han fet ha sigut de falta directa però abans en Martin amb una assistència de l’Ivan Marca el primer per nosaltres. A la segona part en Guillem agafa un centre de l’Arnau a mig camp i es planta davant el porter contrari i marca el 1 a 2, en una jugada per part del Bons Aires l’Arnau surt i el xut del davanter del Bons Aires va al pal amb la mala sort que el rebot entra dins la nostra porteria deixant el marcador en 2 a 2. En una altra jugada en Guillem fa una assistència a en Roger que els porter desvia a corner, per altra banda en Martin recupera una pilota, retalla un defensa, salta a la sortida del porter i acompanya la pilota fins al fons de la xarxa acabant la segona part amb un 2 a 3.
A la tercera part en Roger roba una pilota a un defensa que veu el porter avançat i així marca el 2 a 4 però en una jugada on l’Arnau surt una mica massa tard ens marquen el que serà el final de la tercera par en 3 a 4. Nomes de començar la quarta part ens empaten 4 a 4 en una jugada on només de centrar l’inici d’aquesta part roben la pilota i ens marquen. La cosa ha canviat quan en un xut de corner d’en Roger en Jaume remata i marca el 4 a 5 i a la següent jugada en Guillem roba una pilota on després de retallar a dos contraris xuta i rebutja el porter però en Jaume molt ben col·locat marca el que és el 4 a 6 durant aquesta part hi ha hagut més ocasions però en una pilota robada per en Jofre assisteix a l’Ivan que marca el que serà al resultat final de 4 a 7.
Golejadors: Martin 2
Jaume 2
Guillem 1, Ivan 1 i Roger 1



Carles Buisac i Mas