diumenge, 23 d’octubre del 2011

ALEVÍ

FC VILABLAREIX- 6 AE SANT GREGORI- 1



Molt correcte el partit que ens va oferir l'aleví contra el Sant Gregori.

Durant les dues primeres parts el nostre equip va ofegar l'equip rival a base de pressió de mig camp en amunt de tal manera que no deixaven crear jugades a l'equip visitant i recuperaven pilotes aviat per crear una i una altra jugada d'atac amb ocasió clara de gol. Fruit d'aquesta pressió i d'aquest constant atac van arribar els gols. El primer gol va ser un golàs de quasi mig camp obra d'en Dani que va engaltar un fort xut i precís que es va colar per sobre el porter visitant. Encara en aquest primer període va arribar el segon gol, després d'una gran jugada d'en Francesc per la banda dreta centra la pilota i en Brian, oportunista, l'empeny al fons de la xarxa.

El segon període va ser una continuació de la primera, on també van aconseguir dos gols. El primer obra d'en Francesc després d'una jugada individual, i el segon d'en Cristian que aprofita un rebuig per superar el porter amb el cap.

El tercer període va ser potser la part menys distreta, a on la intensitat va baixar degut a l'esforç fet en les dues primeres parts i les ocasions van escassejar durant tot el període.

El darrer període va servir per tornar a prémer un altre cop l'accelerador una miqueta, amb diverses ocasions clares. Però va ser el Sant Gregori qui va retallar distàncies amb un gol d'un xut de dins l'àrea en una de les poques ocasions que va disposar l'equip visitant. En una altra d'aquestes ocasions visitants, en Gerard, amb una gran intervenció, va evitar el que semblava un altre gol. Van ser les dues ocasions clares que va disposar l'equip rival.

A partir d'aquí l'equip es va tornar a endollar i en Xavier, després de varis intents, fa una jugada personal i des de la frontal de l'àrea engalta un xut que es cola dins la xarxa. Per acabar-ho d'arrodonir, en Cristian estableix el definitiu 6 a 1 amb un altre gol d'oportunisme després d'un rebuig del porter.

Van venir a animar l'equip els dos jugadors que estan de baixa per lesió: els Casas, en Joel Casas i en Jordi Casas. Des d'aquí els animem i els desitgem una ràpida recuperació. Sabem que aviat estareu recuperats, us esperem!!

Els que tampoc van fallar una vegada més va ser la MAREA BLAVA, felicitats a tots!!

I com no, jugadors i tècnics, FELICITATS!!