diumenge, 23 d’octubre del 2011

Benjamí 2002

PENYA BONS AIRES- 4 FC VILABLAREIX- 7

Partit jugat el 23-10-2011 en un estat de camp molt correcte.
Ha estat un partit molt entretingut amb jugades molt maques per part dels dos equips, avui s’ha vist un partit on tots han fet la seva feina correctament, sempre hi ha coses que es poden millorar com per exemple aixecar el cap per intentar acabar millor la jugada o bé tenir més potència de xut cosa que hagués comportat un resultat encara millor.
La primera part ha acabat amb un 1 a 1 ja que el gol que ens han fet ha sigut de falta directa però abans en Martin amb una assistència de l’Ivan Marca el primer per nosaltres. A la segona part en Guillem agafa un centre de l’Arnau a mig camp i es planta davant el porter contrari i marca el 1 a 2, en una jugada per part del Bons Aires l’Arnau surt i el xut del davanter del Bons Aires va al pal amb la mala sort que el rebot entra dins la nostra porteria deixant el marcador en 2 a 2. En una altra jugada en Guillem fa una assistència a en Roger que els porter desvia a corner, per altra banda en Martin recupera una pilota, retalla un defensa, salta a la sortida del porter i acompanya la pilota fins al fons de la xarxa acabant la segona part amb un 2 a 3.
A la tercera part en Roger roba una pilota a un defensa que veu el porter avançat i així marca el 2 a 4 però en una jugada on l’Arnau surt una mica massa tard ens marquen el que serà el final de la tercera par en 3 a 4. Nomes de començar la quarta part ens empaten 4 a 4 en una jugada on només de centrar l’inici d’aquesta part roben la pilota i ens marquen. La cosa ha canviat quan en un xut de corner d’en Roger en Jaume remata i marca el 4 a 5 i a la següent jugada en Guillem roba una pilota on després de retallar a dos contraris xuta i rebutja el porter però en Jaume molt ben col·locat marca el que és el 4 a 6 durant aquesta part hi ha hagut més ocasions però en una pilota robada per en Jofre assisteix a l’Ivan que marca el que serà al resultat final de 4 a 7.
Golejadors: Martin 2