Benjamí A: Girona FC - 9 FC Vilablareix - 0
Prebenjamí B: CFP Santa Eugènia - 2 FC Vilablareix - 2
Prebenjamí C: CD Banyoles - 4 FC Vilablareix - 6
Escoleta: CF Salt - 1 FC Vilablareix - 2

Excepte el benjamí, que va tornar a perdre de forma clara en el seu quart enfrontament d'aquesta temporada contra del Girona, la resta d'equips van aconseguir resultats molt positius aquest passat cap de setmana.
  • Els jugadors del benjamí somniaran amb els colors blanc i vermell de la samarreta del Girona aquesta temporada. Per molts d'ells el partit ja estava perdut abans de començar-lo. La veritat, per molt d'esforç que hi poguéssin posar els nostres, eren superiors i així ho demostra el resultat final. Els nois van saltar al terreny de joc desmotivats, conscients que perdrien el partit i això encara va facilitar més la victòria del Girona. De totes maneres, com es comentava al finalitzar el partit, s'ha d'estar dins el terreny de joc, s'ha de tenir en front un equip de molt bons jugadors, amb força tècnica individual la majoria d'ells, trenant bones jugades, cadescun d'ells coneixedors de la seva tasca i la seva posició dins el camp, i als nostres jugadors els costava molt tallar les jugades o construir les d'atac, i tot i això havent d'aguantar el tipus sobre la gespa, alhora que van escoltant per un costat, els crits de l'entrenador donant les ordres, els pares i avis que estan per tot el voltant del camp cridant: Va! Corre més, que l'atrapes! Compte amb el nº 11!! Passa-li abans! Atúra-la i mira!... Tots sabem que hi ha equips, entre ells el mateix Girona, que avui en dia estan un esglaó més per sobre nostre, i que hem d'estar súper orgullosos dels nostres nanos que ara mateix estiguin competint contra equips d'aquest nivell, de moment no els podem exigir més.

Prebenjamí B: Partidàs de l'Arnau.

• Quin porter que tenim, quantes n'ha arribat a aturar, i sempre ben col.locat, Arnau! En el partit del passat dissabte en va parar una a boca de canó, que algun dels pares comentava que a ell, ja li haguéssin col.locat a dins la porteria. El dissabte et vas lluir, felicitats nano!Es va jugar contra el Santa Eugènia, al seu camp, en un partit enrarit per culpa de l'àrbitre.En una jugada a la primera part, l'Ainhoa va engaltar una seca des de fora l'àrea i va tenir la mala sort que els pals també juguen en contra nostra, però per sort, en Roger, molt ben col.locat i atent a la jugada, aprofita el rebot i remata a porteria, pujant així el nostre primer gol. La desgràcia en aquesta primera part va ser que en una falta executada pel Santa Eugènia, l'Ainhoa toca la pilota amb el cap amb tanta mala fortuna que aquèsta s'acaba colant dins la nostra porteria. Era l'1-1. A la segona part es va veure un bon joc, amb jugades maques com la del nostre segon gol. L'Àlex recupera la pilota al mig camp, li passa a en Roger i aquest veu desmarcat en Guillem a qui li envia la pilota i aquest quan la té als peus xuta a porteria fent pujar el segon gol al marcador. La tercera part va ser un "toma i daca" amunt i avall i el resultat no es mouria en aquest periode.El quart i darrer periode va ser un robatori per part de l'àrbitre del partit. Xiulava faltes que es treia de la màniga i va acabar perdent els papers, fins al punt indignant que va allargar el partit fins que el Santa Eugènia va marcar el gol de l'empat, en una part que va durar 14 interminables minuts, sense cap motiu per allargar-lo tant. Resultat final d'empat a 2 gols contra un equip que eren 8 (ja podeu imaginar qui era aquest 8). (Crònica de CARLES BUISAC)

• El prebenjamí C va fer un gran partit a Banyoles aconseguint una important i merescuda victòria per 4 a 6. El partit el van jugar els prebenjamins de l'any 2003, doncs els escoleta van anar a disputar un partit al camp del Salt. El primer periode va estar força igualat i va acabar amb un solitari gol al nostre favor fet per en Quim Carbonés. El segon periode, l'Agustín, que dirigia l'equip en aquesta ocasió, va canviar el dibuix tàctic de l'equip i aquesta part la vam perdre per 2 a 1, amb gol d'en Joel Marcos. En el tercer periode es van corregir les posicions dins el terreny de joc, amb un 2-3-1 i aquest periode va ser nostre clarament guanyant-lo per 1-3, van tornar a marcar en Quim i en Joel i l'altre va ser d'en Martí Cuyàs. En el darrer periode, es va conservar la diferència en el marcador, amb un gol per cada equip, el nostre fet un altre cop per en Martí Cuyàs. Esperem que aquesta victòria encoratgi els nanos i es continuï en aquesta línia.
  • L'equip d'escoleta, amb l'ajuda de l'Eudald Serra i en Marc Felip, van disputar un partit de 6 contra 6 al camp del Salt. La victòria va caure al nostre costat per 1 a 2 amb gols d'en Martí Angelats i d'en Marc Felip.