dimarts, 8 de juny del 2010

Torneig de Palafrugell Prebenjamí'02

PALAFRUGELL A - FC VILABLAREIX
Partit jugat sota la pluja en un camp en molt males condicions amb pendents cap a totes bandes i molt petit. La primera part va acabar amb un 1 a 0 pel Palafrugell amb un estira i arrossa per part dels dos equips, a la segona part va seguir la mateixa tònica amb un 1 a 1 gol marcat per en Joaquim però varen desfer l’empat amb dos gols de vaselina als quals l’Arnau no hi podia fer res, quedant el marcador amb un 3 a 1 pel Palafrugell A.
UE FIGUERES – FC VILABLAREIX
Partit ja jugat en el camp principal en bones condicions però la gesta un pel massa alta cosa que feia que la pilota no corregués el que havia de córrer. En aquest partit el nostre equip va tenir molt mala sort ja que totes les pilotes o sortien fora per poc o les aturava el porter i a sobre a la primera part ens marquen un gol que només va veure l’àrbitre, no ens pitent un penalti a favor nostre que el va veure tothom menys l’àrbitre i per colmo dels colmos les mans que també les va veure tothom se les va tornar a empassar, acabant la primera part amb un 1 a 0 a favor del Figueres. A la segona part varen canviar l’àrbitre ( això vol dir alguna cosa...No...), però la mala sort no va canviar, empatem el partit amb gol de l’Alex, però en tanta mala sort que ells en fan dos més i acaba el partit amb un 3 a 1 a favor del Figueres.
CF SALT – CF VILABLAREIX
El partit també jugat al camp principal on la pilota corria poc per culpa de la gespa massa alta, la mala sort ens persegueix durant tot el dia partit de anada i tornada amb atacs constants per part del dos equips, el marcador final demostra una vegada més que no era el nostre dia 3 a 1 a favor del FC Salt.

diumenge, 6 de juny del 2010

Torneig de Santa Eugènia

Els dos equips de prebenjamins i el benjamí han participat aquest cap de setmana en el Torneig de Santa Eugènia Memorial Marcos que organitza el mateix club i jugats a les instal.lacions de Can Gibert del Pla de Girona. Els resultats ha estat els següents:

Prebenjamí 2003: SANTA EUGÈNIA - 5 FC VILABLAREIX - 2
Prebenjamí 2002: SANTA EUGÈNIA - 2 FC VILABLAREIX - 6
Benjamí 2001: SANTA EUGÈNIA - 0 FC VILABLAREIX - 14

PREBENJAMÍ'03
Els primers van ser els prebenjamins de primer any, i són els que van tenir menys sort, al menys en el resultat final. Segons em consta i he llegit algun comentari al facebook, els nostres nanos ho van donar tot fins al final i no varen parar de lluitar. El resultat final va ser de 5 a 2.
BENJAMÍ'01
El dissabte al matí va jugar el benjamí i el resultat final ho diu tot: 0 a 14. El partit va començar entretingut i l'equip local hi posava resistència. Al final de la primera part un solitari gol d'en Francesc ens donava una mínima distància en el marcador. La segona part va servir per deixar mig enllestit el partit amb dos gols més, fets per en Cristian.

En la tercera part ja va començar el festival golejador del nostre equip. Només en aquesta part es va fer el doble de gols que en les dues parts anteriors. En Robert, en tres ocasions, l'Aniol en dues i en Cristian en una, van fer que el marcador reflectís un 0-9 a falta encara d'un període.

El darrer periode, jugant ja a plaer van acabar de caure encara 5 gols mes, obres d'en Cristian, 3 d'en Joel i un darrer d'en Dani des del punt de penal.

En definitiva, va haver-hi un pòquer de gols d'en Cristian, i dos hat-triks, un d'en Robert i un altre d'en Joel. FELICITATS.

PREBENJAMÍ'02
El partit es va jugar el divendres a les 19,45 h., ens vàrem enfrontar als amfitrions i l'àrbitre era un professionalde la lliga de l'estat espanyol el qual va estar molt encertat en les seves decisions. El partit va ser 4 parts de 12 minuts cadescuna d'elles.

A la primera part a un robada de pilota d'en Roger que la envia a en Guillem amb un passi mil.limètric el qual fa una internada i així puja el primer gol del partit. En un llançament de còrner d'en Guillem, el cop de cap d'en Roger fa pujar el 2 a 0 a favor de la nostra mainada, però no tot sembla tan fàcil perquè en una jugada del Santa Eugènia es col.loquen en 2 a 1 amb un gol en fora de joc no assenyalat per l'àrbitre, acabant aquesta primera part amb un 2 a 1 a favor.

A la segona part la tònica va ser la mateixa, ja que a un regat i escapada de l'Àlex dona una pilota molt maca a en Guillem que només l'ha d'apretar fins dins la porteria pujant el 3 a 1, tot i això els nostres seguien insistint per deixar el partit sentenciat i a una robada de mig camp d'en Guillem s'interna dins la defensa contrària i el porter atura la pilota evitant el 4 a 1, la cosa seguia de tal manera que a sacada de banda per part d'en Roger, en Jaume engalta un xut de fora l'àrea que el porter del Sta. Eugènia té problemes per aturar-lo. Dintre de tot això cal destacar que a sacada de còrner en contra dels nostres, l'Arnau fa un sortida que la pilota surt fora de l'àrea sense tenir cap més perill; veient això els del Sta. Eugènia es creixen i en una jugada d'ells un davanter es planta davant l'Arnau que xuta a boca de canó, però... QUIN PORTER, L'ATURA. Els nostres intenten refer el joc que portaven a terme fins el moment i així amb una pilota robada a mig camp en Guillem engalta un xut que deixa plantat el porter del Sta. Eugènia pujant, ara si el 4 a 1 al marcador. Però en una sacada de còrner rematen els contraris fent una gran parada l'Arnau però entre el parell de rebots i la quantitat de gent que hi havia allà al mig, la pilota va entrar a la nostra porteria acabant la segona part amb un 4 a 2.

Comença la tercera part amb la mateixa intensitat que les dues jugades fins al moment, en un refús de porteria en Jaume engalta un xut que surt a pocs centímetres de la porteria contrària; en una sacada de banda per part d'en Roger, en Guillem puja per la banda xutant a porteria i el porter del Sta. Eugènia refusa la pilota a còrner. El Sta. Eugènia seguia apretant i en una de les seves internades en Martí treu una pilota que anava directe a porteria. Els nostres sense com aquell que no vol, l'Àlex roba una pilota a mig camp, es regateja a tres jugadors i d'un xut creuat fa pujar el 5 a 2; entre tot això l'Arnau fa una gran parada a un xut des de l'esquerra de la nostra porteria.El partit seguia i hi havien oportunitats per tots però en una sacada de còrner en Roger amb el cap la col.loca dins la porteria pujant així el 6 a 2, les oportunitats es van anar succeint fins al final d'aquesta tercera part.

A la quarta part la mainada ja estava força cansada, però encara es varen veure unes quantes jugades d'aquelles que fan aixecar de la cadira, una de les quals va ser una gran parada de l'Arnau tot sol davant dos davanters del Sta. Eugènia que encara no es creuen que parés la pilota; els nostres aquesta part van baixar una mica el ritme però la cosa no va anar més lluny del que estava ja que al final es va acabar el partit amb un 6 a 2 a favor del FC Vilablareix.

Prebenjamí'02: crònica de Carles Buisac.