dimarts, 8 de juny del 2010

Torneig de Palafrugell Prebenjamí'02

PALAFRUGELL A - FC VILABLAREIX
Partit jugat sota la pluja en un camp en molt males condicions amb pendents cap a totes bandes i molt petit. La primera part va acabar amb un 1 a 0 pel Palafrugell amb un estira i arrossa per part dels dos equips, a la segona part va seguir la mateixa tònica amb un 1 a 1 gol marcat per en Joaquim però varen desfer l’empat amb dos gols de vaselina als quals l’Arnau no hi podia fer res, quedant el marcador amb un 3 a 1 pel Palafrugell A.
UE FIGUERES – FC VILABLAREIX
Partit ja jugat en el camp principal en bones condicions però la gesta un pel massa alta cosa que feia que la pilota no corregués el que havia de córrer. En aquest partit el nostre equip va tenir molt mala sort ja que totes les pilotes o sortien fora per poc o les aturava el porter i a sobre a la primera part ens marquen un gol que només va veure l’àrbitre, no ens pitent un penalti a favor nostre que el va veure tothom menys l’àrbitre i per colmo dels colmos les mans que també les va veure tothom se les va tornar a empassar, acabant la primera part amb un 1 a 0 a favor del Figueres. A la segona part varen canviar l’àrbitre ( això vol dir alguna cosa...No...), però la mala sort no va canviar, empatem el partit amb gol de l’Alex, però en tanta mala sort que ells en fan dos més i acaba el partit amb un 3 a 1 a favor del Figueres.
CF SALT – CF VILABLAREIX
El partit també jugat al camp principal on la pilota corria poc per culpa de la gespa massa alta, la mala sort ens persegueix durant tot el dia partit de anada i tornada amb atacs constants per part del dos equips, el marcador final demostra una vegada més que no era el nostre dia 3 a 1 a favor del FC Salt.