divendres, 10 de desembre del 2010

Resultat del prebenjamí 2004/05
CFP SANTA EUGÈNIA- 5 FC VILABLAREIX- 0

dijous, 9 de desembre del 2010

Horaris partits dissabte 11 de desembre

Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX - UE COMA CROS
Dissabte 11 de desembre a les 9,30 h. a casa - Convocatòria: 9,00 h. al nostre camp.

Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX - UE LLAGOSTERA
Dissabte 11 de desembre a les 10,30 h. a casa - Convocatòria: 10,00 h. al nostre camp.

Prebenjamí 2003 - JORNADA DE DESCANS

Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX - UE FORNELLS
Dissabte 11 de desembre a les 12,30 h. a casa - Convocatòria: 12,00 h. al nostre camp.

dimecres, 8 de desembre del 2010

Prebenjamí 2003

3er classificat en el Torneig Memorial Josep Galiana de Palafrugell

Fantàstic paper fet pel prebenjamí 2003 que va aconseguir quedar tercers en el Torneig Memorial Galiana de Palafrugell.

L'expedició del FC Vilablareix va fer igual que va fer el Barça al camp de l'Osasuna, arribar just al camp i començar el partit sense prou feines poder escalfar gaire. El primer partit va tocar el Palafrugell B, que substituïa al Cristinenc, baixa d'última hora. Va ser un monòleg nostre i el resultat final va ser de 0 a 8. La següent víctima va ser el CF Corçà, que ja va posar més resistència, però el partit també va ser nostre amb una victòria per 0 a 2. El tercer partit també decidia el lideratge del grup i el rival era el FC Palafrugell A. El partit va ser intens i vistòs i el resultat final va ser d'empat a 2 gols.

Amb els mateixos punts que el Palafrugell A (7 punts) i la mateixa diferència de gols que ells (+10), es donava el cas que nosaltres havíem fet 12 gols i el Palafrugell 14. Per tant, segons els criteris dels organitzadors, potser havíem d'haver quedat segons de grup. SORPRESA!! Doncs no. El Vilablareix, primer de grup. Nosaltres a callar, és clar, però a veure qui entén com és que d'una categoria a l'altra es facin servir criteris diferents alhora de classificar els equips. No s'entén!

En fi, el nostre prebenjamí es preparava per a jugar les més que merescudes semifinals del torneig. El rival, la FE Palamós. El partit es va posar coll amunt amb un gol en contra. Un gol que va neutralitzar en Quim amb l'empat a 1. Però una indecissió entre la defensa i el porter nostre la va aprofitar un jugador rival per fer el 2 a 1 definitiu. L'equip havia fet mèrits per jugar la final. Però malauradament no va poder ser.

El partit pel 3r o 4t lloc va començar encara pitjor; un jugador del Palafrugell va fer possible que aquests s'avancessin amb un clar 3 a 0. Va ser aleshores quan vam dir prou, s'ha de remontar. I així va ser. Quatre gols seguits nostres van posar el 3 a 4 al marcador, culminant una gran remuntada i aconseguint una merescuda tercera posició final.
FELICITATS CAMPIONS !!

Benjamí 2001

5è classificat en el Torneig Memorial Josep Galiana de Palafrugell


La organització del torneig, realment no li va interessar que el FC Vilablareix estigués a les semifinals, o potser, com deia el nostre coordinador Agustín, la tramuntana bufava cap a Begur. Potser molts no ho acabeu d'entendre, però el que va succeir és que després de jugar la primera fase de grups, que per cert ens van emparellar amb uns equips de potencial alt com són el Baix Ter, el Tordera i el Begur, doncs hi va haver un triple empat entre el Begur, el Tordera i nosaltres per decidir qui es classificava en segon lloc. El que primer van mirar va ser el diferencial de gols, fins aquí bé, això descartava el Tordera que tenia el pitjor diferencial. I el Begur i nosaltres el teniem empatat (tots dos teniem -1). Aleshores el que decideix qui queda per sobre, al nostre entendre és el resultat donat en el partit entre aquests dos equips, i com que nosaltres havíem guanyat al Begur per 2-3 hauríem d'haver quedat segons de grup. Doncs davant la sorpresa nostra i del mateix Begur, que ja donaven per fet que serien tercers, ens van posar 3rs a nosaltres i 2ons a ells. INCREÏBLE!! El Begur tampoc s'ho creia, li va caure un regal del cel. De res van servir les nostres protestes, bé més que protestes era que ens donessin explicacions i només ens van dir que ells eren els que ho organitzaven i ells decidien quins criteris feien servir en aquests casos i van decidir que el Begur havia marcat un gol més que nosaltres i era millor això. Ho trobo MOLT INJUST per als nostres jugadors, que s'havien deixat la pell al terreny de joc i que una decissió, diguem-ne de despatxos, els privin de lluitar per entrar a la final, la qual cosa els hagués fet molta il.lusió. Ressignats, vam jugar el partit per la cinquena posició i el vam guanyar, precissament contra el mateix Palafrugell.
El partit del Begur, el primer de tots, vam començar perdent per 2 a 0 i vam fer una remontada espectacular en la segona part i el vam guanyar per 2 a 3. El segon partit contra el Baix Ter, després d'anar perdent i aconseguir empatar, una més que rigorosa falta que ens van pitar en contra, ens fan posar la barrera a 9 0 10 metres, la veritat és que la distància de la barrera era exagerada, i en aquesta jugada ens marquen el gol just quan quedava un sol minut per acabar el partit, mala sort. El partit del Tordera el vam encarar força bé ben aviat amb un golàs d'en Joel, però dos gols seguits en la segona part van donar la volta al marcador i vam pedre un partit que crec que podríem haver guanyat. El darrer partit contra el Palafrugell no va tenir color i el vam dominar en tot moment.

Els resultats van ser els següents:
CE Begur- 2 FC Vilablareix- 3
EF Baix Ter- 2 FC Vilablareix- 1

CF Tordera- 2 FC Vilablareix- 1
FC Palafrugell- 0 FC Vilablareix- 3

Podeu veure més fotos del benjamí 2001 en el torneig a l'àlbum

Resultats del dissabte 4 de desembre

Prebenjamí 2001 - CP BELL.LLOC - 2 FC VILABLAREIX - 4

Tal i com s'aprecia en la foto adjunta, semblava que anéssim a jugar a un partit de futbol sobre gel. Feia una fred que pelava !! Però ni la fred ni el rival, en aquest cas era el Bell.lloc van poder superar el nostres valents nanos. Nova victòria en un gran partit jugat per part de tot el nostre equip. Finalment, victòria per 2 a 4.






Prebenjamí 2003 - CF SALT- 1 FC VILABLAREIX- 6

Partit molt complet el que va jugar el nostre prebenjamí 2003 al camp del Salt. Vam ser molt superiors al nostre rival i així ho demostra el resultat final (1-6)