dimecres, 8 de desembre del 2010

Benjamí 2001

5è classificat en el Torneig Memorial Josep Galiana de Palafrugell

La organització del torneig, realment no li va interessar que el FC Vilablareix estigués a les semifinals, o potser, com deia el nostre coordinador Agustín, la tramuntana bufava cap a Begur. Potser molts no ho acabeu d'entendre, però el que va succeir és que després de jugar la primera fase de grups, que per cert ens van emparellar amb uns equips de potencial alt com són el Baix Ter, el Tordera i el Begur, doncs hi va haver un triple empat entre el Begur, el Tordera i nosaltres per decidir qui es classificava en segon lloc. El que primer van mirar va ser el diferencial de gols, fins aquí bé, això descartava el Tordera que tenia el pitjor diferencial. I el Begur i nosaltres el teniem empatat (tots dos teniem -1). Aleshores el que decideix qui queda per sobre, al nostre entendre és el resultat donat en el partit entre aquests dos equips, i com que nosaltres havíem guanyat al Begur per 2-3 hauríem d'haver quedat segons de grup. Doncs davant la sorpresa nostra i del mateix Begur, que ja donaven per fet que serien tercers, ens van posar 3rs a nosaltres i 2ons a ells. INCREÏBLE!! El Begur tampoc s'ho creia, li va caure un regal del cel. De res van servir les nostres protestes, bé més que protestes era que ens donessin explicacions i només ens van dir que ells eren els que ho organitzaven i ells decidien quins criteris feien servir en aquests casos i van decidir que el Begur havia marcat un gol més que nosaltres i era millor això. Ho trobo MOLT INJUST per als nostres jugadors, que s'havien deixat la pell al terreny de joc i que una decissió, diguem-ne de despatxos, els privin de lluitar per entrar a la final, la qual cosa els hagués fet molta il.lusió. Ressignats, vam jugar el partit per la cinquena posició i el vam guanyar, precissament contra el mateix Palafrugell.
El partit del Begur, el primer de tots, vam començar perdent per 2 a 0 i vam fer una remontada espectacular en la segona part i el vam guanyar per 2 a 3. El segon partit contra el Baix Ter, després d'anar perdent i aconseguir empatar, una més que rigorosa falta que ens van pitar en contra, ens fan posar la barrera a 9 0 10 metres, la veritat és que la distància de la barrera era exagerada, i en aquesta jugada ens marquen el gol just quan quedava un sol minut per acabar el partit, mala sort. El partit del Tordera el vam encarar força bé ben aviat amb un golàs d'en Joel, però dos gols seguits en la segona part van donar la volta al marcador i vam pedre un partit que crec que podríem haver guanyat. El darrer partit contra el Palafrugell no va tenir color i el vam dominar en tot moment.