dimecres, 8 de desembre del 2010

Prebenjamí 2003

3er classificat en el Torneig Memorial Josep Galiana de Palafrugell

Fantàstic paper fet pel prebenjamí 2003 que va aconseguir quedar tercers en el Torneig Memorial Galiana de Palafrugell.

L'expedició del FC Vilablareix va fer igual que va fer el Barça al camp de l'Osasuna, arribar just al camp i començar el partit sense prou feines poder escalfar gaire. El primer partit va tocar el Palafrugell B, que substituïa al Cristinenc, baixa d'última hora. Va ser un monòleg nostre i el resultat final va ser de 0 a 8. La següent víctima va ser el CF Corçà, que ja va posar més resistència, però el partit també va ser nostre amb una victòria per 0 a 2. El tercer partit també decidia el lideratge del grup i el rival era el FC Palafrugell A. El partit va ser intens i vistòs i el resultat final va ser d'empat a 2 gols.

Amb els mateixos punts que el Palafrugell A (7 punts) i la mateixa diferència de gols que ells (+10), es donava el cas que nosaltres havíem fet 12 gols i el Palafrugell 14. Per tant, segons els criteris dels organitzadors, potser havíem d'haver quedat segons de grup. SORPRESA!! Doncs no. El Vilablareix, primer de grup. Nosaltres a callar, és clar, però a veure qui entén com és que d'una categoria a l'altra es facin servir criteris diferents alhora de classificar els equips. No s'entén!

En fi, el nostre prebenjamí es preparava per a jugar les més que merescudes semifinals del torneig. El rival, la FE Palamós. El partit es va posar coll amunt amb un gol en contra. Un gol que va neutralitzar en Quim amb l'empat a 1. Però una indecissió entre la defensa i el porter nostre la va aprofitar un jugador rival per fer el 2 a 1 definitiu. L'equip havia fet mèrits per jugar la final. Però malauradament no va poder ser.

El partit pel 3r o 4t lloc va començar encara pitjor; un jugador del Palafrugell va fer possible que aquests s'avancessin amb un clar 3 a 0. Va ser aleshores quan vam dir prou, s'ha de remontar. I així va ser. Quatre gols seguits nostres van posar el 3 a 4 al marcador, culminant una gran remuntada i aconseguint una merescuda tercera posició final.
FELICITATS CAMPIONS !!