Diumenge 25 de març a les 11,00 h. al municipal de Germans Sàbat - Convocatòria: a les 10,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Video resum del partit UE Quart vs. FC Vilablareix

Veure el video

Lliga de la Federació Catalana de Futbol (Aleví)

UE QUART 2 - FC VILABLAREIX - 2

Sabíem tots que no seria un partit fàcil, i així va ser. Tot i que el primer quart va finalitzar amb un empat a 0, el Quart va tenir la pilota i va dominar el joc. Una sola oportunitat d’en Joel que no es va acabar de materialitzar va ser la nostra aportació a l’emoció.

El segon quart la cosa no va canviar, però aquest cop si, una jugada individual d’en Pol, sortejant dos entrades acaba amb un fort xut creuat de fora de l’àrea que no pot interceptar el porter. L’alegria ens va durar poc, doncs també jugava el Quart i va empatar el partit, si que van tenir varies ocasions més que nosaltres, tot i que cap de perillosa.

El tercer quart no va començar gaire millor, i mitjançant una escapada en solitari aconsegueixen avançar-se en el marcador. Tocava la rauxa, la pressió, el JOC del Vilablareix, i així en Sergi amb un toc suau empata el partit amb el que ha estat el seu primer gol d’aquesta temporada.

Ara sí, l’últim temps va ser nostre, i tot i que vam tardar van jugar com sabem, amb força, lluitant, amb ganes, de tu a tu. El Quart es va descol·locar i el seu entrenador no parava de cridar, fins i tot van haver de recórrer al joc brut per evitar perdre un partit que havien dominat clarament.

L’àrbitre, per sota del nivell mig de la federació, que ni tant sol es va en sortir amb les dades de l’acta del partit.

Un punt que té regust de victòria per tot el que es va veure al camp.

diumenge, 18 de març del 2012

BENJAMÍ 2003

FC VILABLAREIX- 8 GEIEG- 1

Partit guanyat en condicions semblants a la resta de partits d'aquesta segona volta, on trobem que els equips contraris estan a un nivell diferent, i això es veu clarament en la desproporció de gols, per ara....

Sortim al camp en bones condicions climàtiques...., com habitualment passa sembla que estem una mica adormits i comencem amb una falta en contra per unes mans d'en Joel, segons l'àrbitre, que para en Marc Felip sense problemes. En una jugada d'en Quim arriba el primer gol: agafa la pilota del mig camp i en dos tocs es planta a l'àrea gran on dispara directe al pal esquerre. Van de menys a més, per sort, ja s'estan despertant. Segon gol d'en Quim en un rebuig de la nostra defensa, cau la pilota a l'àrea gran, i aprofita la sortida del porter per arribar i marcar. 1a part 2-0.

La segona part amb molt bona intenció l'Arnau fa un passi a en Carlos, que es queda sol davant el porter i entra la pilota fent carambola de pal a pal. Segueixen amb un bon joc, i el següent gol arriba d'una vaselina d'en Martí, que està fent molt bona feina durant tot el partit. Acabem aquesta part amb 2 golets més a 0.

Seguim a la tercera part amb oportunitats successives que no acaben d'entrar. Finalment l'Àlex recupera una pilota en mig camp, se'n va d'un contrari i es planta sol davant del porter, així de fàcil, marca amb un tir ras al pal esquerra. Seguidament farà un altre gol de les mateixes característiques. Aquesta part hem dominat el camp, i acabem amb 2 gols més a 0 ( com els donuts, de dos en dos).

A la quarta part el primer gol el fa en Carlos, amb un bon control i un bon tir des de fora de l'àrea. L'últim gol arriba d'una triangulació perfecta entre en Carlos i l'Àlex, que acaba marcant l'Àlex i aconsegueix un hat-trick en aquest partit. El GEIEG fa el seu gol d'honor, i acabem amb un 2-1 en aquesta 4a part, i amb el marcador definitiu de 8-1.

Bona feina nois, felicitats!!!

Raul Marcos

BENJAMÍ 2002

FC VILABLAREIX- 5 CP BELL.LLOC- 1
Partit jugat al nostre camp amb bon estat del terreny de joc i molt bon dia.Ha estat un partit molt igualat, sobre tot a la primera part on hi ha hagut un resultat al final d’aquesta de 0 a 0 on hi ha hagut ben poques coses destacades ja els nostres, no sabem el perquè no solen sortir amb gaire trempera. Cal destacar un rebuig d’en Jofre en defensa que en Guillem aprofita per rematar-la al pal i, una molt bona aturada de l’Arnau en dos temps al terra. La segona part ha estat ja diferent on ja hi han hagut jugades més boniques i el partit s’ha animat una mica mes, una d’elles ha estat un saqui de banda d’en Jaume cap a en Roger i aquest la passa a en Guillem que marca el primer del matí, l’altra ha estat un xut del Bell-lloc des de fora l’àrea i l’Arnau fa una bona aturada per dalt i, per rematar aquesta part en una falta que li fan a en Guillem l’Ivan és qui la pica i en el rebot en Roger aprofita per marcar el segon per part dels nostres. A la tercera part el menys destacat ha sigut el nostre porter, l’Arnau que només ha intervingut en una sola jugada i, encara ha estat una aturada d’un xut de llum que han fet els contraris, ha estat una part on els nostres ha dominat el que es pot dir totalment i això no ha quedat demostrat amb els dos gols que han fet en aquesta part ja que hi ha hagut moltes oportunitats com un passi d’en Roger cap a en Martin aquest la centra i en Jaume la col·loca a ran de pal, en un altra el porter del Bell-lloc atura un xut d’en Guillem que en Jofre des de mig camp aprofita aquest rebuig per xutar i la pilota passa a ran d’esquadra en una de les altres en Martin recupera una la pilota, veu a en Roger que el recolza pel centre, li passa la pilota i aquest veu a en Guillem que entra per la banda esquerra cedint-li la pilota, xuta i aquesta passa a un pam del pal. Però el fet de jugar així també té el seu premi quan el un tir de corner per part d’en Guillem en Roger la remata però l’atura el porter, aquest rebuig l’aprofita en Jaume de cap i la pilota no entra per pocs centímetres però en Roger ( sempre molt atén ) al veure la pilota morta a ran de porteria aprofita per engaltar una seca que la forada, i una de les altres ha estat un xut d’en Guillem cap a en Martin i aquest xuta a porteria, però el porter molt ben col·locat atura la pilota però el mateix Martin en el rebuig aprofita per posar el 4 a 0al marcador. En la darrera part ha estat pràcticament com la tercera, en una jugada l’Ivan corre cap a la pilota però l’agafa un dels defenses del Bell-lloc però en Roger que també pujava aprofita la pilota per rematar a ran de pal, una altra ha sigut una pilota rebutjada per la defensa que en Jofre des de mig camp aprofita per engaltar una “seca” que passa per sobre del travesser, una de les altres ha estat un molt bon control d’en Guillem que el seu xut és rebutjat pel seu porter i la més clara de totes ha estat una recuperació de pilota per part de l’Ivan que s’ha encegat a voler fer ell la jugada i ha perdut la pilota ja que si l’hagués passat a en Roger que el tenia al costat dret ( a tocar ) potser el 5è hagués pujat al marcador i a partit d’aquesta en el contra per part del Bell-lloc i la badada de la nostra defensa en marquen el que serà el 4 a 1 però a les acaballes del partit en una falta que li fan a en Martin just davant l’àrea contraria, ell mateix la xuta i marca el que serà el darrer gol del partit, deixant aquest amb victòria pels de casa per un resultat molt maco 5 a 1.Ben jugat mainada, cal estar més atens des del principi del partit, aquest te 4 parts.
Golejadors: Guillem 1, Roger 2 i Martin 2