dimarts, 20 de març del 2012

Lliga de la Federació Catalana de Futbol (Aleví)


UE QUART 2 - FC VILABLAREIX - 2


Sabíem tots que no seria un partit fàcil, i així va ser. Tot i que el primer quart va finalitzar amb un empat a 0, el Quart va tenir la pilota i va dominar el joc. Una sola oportunitat d’en Joel que no es va acabar de materialitzar va ser la nostra aportació a l’emoció.

El segon quart la cosa no va canviar, però aquest cop si, una jugada individual d’en Pol, sortejant dos entrades acaba amb un fort xut creuat de fora de l’àrea que no pot interceptar el porter. L’alegria ens va durar poc, doncs també jugava el Quart i va empatar el partit, si que van tenir varies ocasions més que nosaltres, tot i que cap de perillosa.

El tercer quart no va començar gaire millor, i mitjançant una escapada en solitari aconsegueixen avançar-se en el marcador. Tocava la rauxa, la pressió, el JOC del Vilablareix, i així en Sergi amb un toc suau empata el partit amb el que ha estat el seu primer gol d’aquesta temporada.

Ara sí, l’últim temps va ser nostre, i tot i que vam tardar van jugar com sabem, amb força, lluitant, amb ganes, de tu a tu. El Quart es va descol·locar i el seu entrenador no parava de cridar, fins i tot van haver de recórrer al joc brut per evitar perdre un partit que havien dominat clarament.

L’àrbitre, per sota del nivell mig de la federació, que ni tant sol es va en sortir amb les dades de l’acta del partit.

Un punt que té regust de victòria per tot el que es va veure al camp.

1 comentari:

Xevi Pere ha dit...

Ells van dominar en possessió però les millors ocasions van ser nostres, el punt és bo.
Propera cita, dissabte a les 12 h.al nostre camp, que comenci a bullir l'ambient, aquest dissabte el nostre EQUIP necessita el recolçament de l'afició... som-hi "blues", som-hi EQUIP! VILA, VILA... BLAREIX!!!!