dissabte, 11 de febrer del 2012

Aleví (Lliga de la Federació Catalana de Futbol)

UE LA SALLE 2 - FC VILABLAREIX 5

Arribem al camp de La Salle amb el record del partit ajustat a la primera volta, dues baixes importants a la defensa, ben d’hora al matí i el dia fred, molt fred: una barreja explosiva, i … la barreja va esclatar!

La primera part va servir per dir al rival, quin era l’equip que els venia a visitar: EL VILABLAREIX.

Els nervis del rival eren més que evidents, on el defensa local, davant la pressió d’en Francesc es fa un gol en pròpia porta. Només dos minuts després en Francesc deixa clar perquè l’equip rival estava tan nerviós. A partir d’aquí un atac constant: l’Aniol remata un córner amb el cap, en Jordi remata de cap a una centrada d’en Francesc …

Gràcies a una defensa seriosa, ben col·locada i traient-se la fred de sobre, el rival només s’acosta en una sola ocasió mitjançant un tir directe de falta, situació que resol amb contundència en Gerard, allunyant la pilota amb els dos punys. Per rematar la feina, a un minut del final d’aquesta primera part, en Francesc col·loca la pilota allà on el porter no pot arribar, deixant un 0-3 indicador del que s’ha vist al camp.

La segona part ha estat la reafirmació del bon joc, en Francesc canvia de banda i ataca per la dreta, en Joel equilibra l’atac per l’esquerra i en Brian ofega al rival pel centre. Tiqui-Taca del centre del camp, l’organitzador del joc, en Cristian, es dedica a repartir pilotes als seus companys, per lluir-se davant una afició entregada al seu equip. Novament, a falta d’un minut pel final, en Joel neteja les teranyines del escaire dels rivals amb un gran gol.

Un 0-4 al descans va fer que La Salle apostés l’única carta que podia jugar: arriscar, i permetre que el nostre mig camp es pogués lluir igualment que ho havia fet la davantera en els dos primers períodes. L’aposta de La Salle dóna el seu primer fruit als tres minuts, i en un 1 contra 1, el davanter aixeca una mica els ànims del seu equip. En Jordi, concentrat i treballador, en Pol com en els seus millors moments, l’Aniol tirant de físic i potencia, i en Dani, ferm i donant seguretat. Mentrestant en Robert, s’encarregava d’aprofitar les pilotes que arribaven a l’àrea contrària.

L’últim període torna a ser com l’anterior, en aquesta ocasió, una gran intervenció d’en Gerard es veu frustrada per un gran gol rival. Però encara teníem alguna cosa a dir, i com resposta de la pressió que tant bé sap fer el nostre equip, va arribar el quart gol d’en Francesc, deixant el definitiu 2-5 al marcador.

Un partit, ben treballat per part del cos tècnic, on es va poder veure el resultat de l’entrenament i treball de la darrera setmana: controlant la pilota i sabent-la tocar per a treure’s la pressió del contrari a la nostra pròpia àrea.

L’àrbitre, fluix, el més fluix que hem patit en aquest primer any a la Federació.

Vila Vila … Blareix!!!!!!

dimarts, 7 de febrer del 2012

Horaris partits cap de setmana 11 i 12 de febrer

ALEVÍ - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29 - Jornada 18
UE LA SALLE GIRONA - FC VILABLAREIX
ULL!! L'HORA D'INICI DEL PARTIT S'HA ENDARRERIT A LES 10,15 h.
Dissabte 11 de febrer a les 10,15 h. al camp de La Salle (camí vell de Fornells) - Convocatòria: 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2002 - Amistòs
UE COMA-CROS - FC VILABLAREIX
Dissabte 11 de febrer a les 11,30 h. al camp del Coma-cros (les Guixeres de Salt) - Convocatòria: a les 10,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 Grup C - Partit ajornat 1a jornada 1a volta
UE FORNELLS - FC VILABLAREIX
Diumenge 12 de febrer a les 10,00 h. al municipal de Fornells - Convocatòria: a les 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2004 - Amistòs

ESCOLETA - Lliga Escoleta Grup C - Jornada 7
FC VILABLAREIX - UE QUART
ULL!! HI HA CANVI DE CAMP, JUGUEM A CASA.
Dissabte 11 de febrer a les 11,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 10,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

MOLTA SORT A TOTS!
VILA, VILA... BLAREIX!!!

diumenge, 5 de febrer del 2012

ALEVÍ

ATLÈTIC SANT PONÇ- 6 FC VILABLAREIX- 4

L'Atlètic Sant Ponç és la nostra bèstia negra aquesta temporada doncs aquest dissabte ens va tornar a derrotar, igual que en la primera volta, aquest cop per un ajustat 6 a 4 en un partit en què la notícia destacada va ser la baixa temperatura que va fer el dissabte amb un fred que pelava.

L'equip local va ser qui va començar a tenir l'iniciativa durant els primers minuts del partit fins que el nostre equip va estirar un mica les línies i vam començar a disposar d'algunes ocasions per inaugurar el marcador. Però va ser l'equip local qui el va inaugurar però ràpidament va ser neutralitzat gràcies a un gol d'en Francesc just abans que l'àrbitre xiulés el final d'aquest primer període.
En aquest segon període l'equip va tenir una baixada en el joc i això ho va aprofitar el Sant Ponç, que amb bones triangulacions es van acostar força a la nostra àrea i van crear contínues jugades de perill, de les quals en van aprofitar dues per marcar-nos dos gols i marxar al descans amb un resultat força coll amunt de 3-1.

Esperonats i amb una aposta clarament atacant en el dibuix tàctic amb un sol defensa va iniciar-se el tercer període. Era arriscada però s'havia d'anar a l'atac i l'equip va pressionar molt més la seva defensa i gràcies a aquesta pressió vam aconseguir forçar errades a l'equip contrari i recuperacions de pilota més ràpides i fruit d'això en Francesc, amb dos gols més, va aconseguir empatar el partit a 3. Eren els millor minuts del nostre equip, però no vam saber rematar la feina, tan sols el fet de posar-nos per davant en el marcador potser hagués canviat el signe del partit. Haguéssim volgut que aquest tercer període hagués durat cinc minuts més, però no hi va haver més temps i el partit tornava a començar amb les taules al marcador i a falta d'un sol període.

Quan tot semblava que anava de cares, l'equip local, amb una de les seves contres que van tenir, i mitjançant el seu bon davanter va agafar l'esquena de la nostra defensa i encarant-se sol davant en Gerard li creua la pilota sense que hi pugui fer res i fent pujar el 4-3. Tocava tornar-nos a aixecar i remuntar. Però una vegada més en Francesc, amb una errada del porter i la defensa local, remata al fons de la xarxa i col.loca novament l'empat. A partir d'aquest moment l'encert de l'equip local i la mala sort del nostre equip va marcar el destí final. Ells, sense voler treure'ls mèrits per la victòria, amb tres rematades a porteria van fer dos gols, el darrer gol quasi d'esquena a porteria. Contràriament, nosaltres vam tenir ocasions per haver marcat algun gol més, com un xut d'en Jordi sol dins l'àrea que va passar fregant el pal, un xut de còrner que es va estabellar al travesser, un altre xut d'en Francesc que va tocar les cames d'un defensor i va anar al pal i altres ocasions no tan clares però que d'haver estat més encertats podrien haver tingut molt més perill.

El partit va acabar amb aquest 6-4 que deixa l'equip en la tercera posició de la classificació després de la derrota del Bescanó i la distància amb el líder es manté igual després que el Bons Aires també perdés el seu partit al camp del Celrà. El beneficiat d'aquesta jornada ha estat el Coma-cros, que havent guanyat per la mínima el seu partit, s'ha posicionat 2on en la taula.