dissabte, 11 de febrer del 2012

Aleví (Lliga de la Federació Catalana de Futbol)

UE LA SALLE 2 - FC VILABLAREIX 5

Arribem al camp de La Salle amb el record del partit ajustat a la primera volta, dues baixes importants a la defensa, ben d’hora al matí i el dia fred, molt fred: una barreja explosiva, i … la barreja va esclatar!

La primera part va servir per dir al rival, quin era l’equip que els venia a visitar: EL VILABLAREIX.

Els nervis del rival eren més que evidents, on el defensa local, davant la pressió d’en Francesc es fa un gol en pròpia porta. Només dos minuts després en Francesc deixa clar perquè l’equip rival estava tan nerviós. A partir d’aquí un atac constant: l’Aniol remata un córner amb el cap, en Jordi remata de cap a una centrada d’en Francesc …

Gràcies a una defensa seriosa, ben col·locada i traient-se la fred de sobre, el rival només s’acosta en una sola ocasió mitjançant un tir directe de falta, situació que resol amb contundència en Gerard, allunyant la pilota amb els dos punys. Per rematar la feina, a un minut del final d’aquesta primera part, en Francesc col·loca la pilota allà on el porter no pot arribar, deixant un 0-3 indicador del que s’ha vist al camp.

La segona part ha estat la reafirmació del bon joc, en Francesc canvia de banda i ataca per la dreta, en Joel equilibra l’atac per l’esquerra i en Brian ofega al rival pel centre. Tiqui-Taca del centre del camp, l’organitzador del joc, en Cristian, es dedica a repartir pilotes als seus companys, per lluir-se davant una afició entregada al seu equip. Novament, a falta d’un minut pel final, en Joel neteja les teranyines del escaire dels rivals amb un gran gol.

Un 0-4 al descans va fer que La Salle apostés l’única carta que podia jugar: arriscar, i permetre que el nostre mig camp es pogués lluir igualment que ho havia fet la davantera en els dos primers períodes. L’aposta de La Salle dóna el seu primer fruit als tres minuts, i en un 1 contra 1, el davanter aixeca una mica els ànims del seu equip. En Jordi, concentrat i treballador, en Pol com en els seus millors moments, l’Aniol tirant de físic i potencia, i en Dani, ferm i donant seguretat. Mentrestant en Robert, s’encarregava d’aprofitar les pilotes que arribaven a l’àrea contrària.

L’últim període torna a ser com l’anterior, en aquesta ocasió, una gran intervenció d’en Gerard es veu frustrada per un gran gol rival. Però encara teníem alguna cosa a dir, i com resposta de la pressió que tant bé sap fer el nostre equip, va arribar el quart gol d’en Francesc, deixant el definitiu 2-5 al marcador.

Un partit, ben treballat per part del cos tècnic, on es va poder veure el resultat de l’entrenament i treball de la darrera setmana: controlant la pilota i sabent-la tocar per a treure’s la pressió del contrari a la nostra pròpia àrea.

L’àrbitre, fluix, el més fluix que hem patit en aquest primer any a la Federació.