diumenge, 12 de febrer del 2012

Benjamí 2002 - Amistòs

UE COMA-CROS- 3 FC VILABLAREIX- 0

Partit amistós celebrat 11-02-2012 al camp de la Comacros en un bon estat del terreny de joc i un dia fred, assolellat però amb bon temps.
Primera part amb algun xut per part nostra a la porteria de la Comacros però sense encert, ells no han arribat xutar cap vegada. A la segona part, una cosa quasi impossible en l’equip del 2002, HEM CANVIAT MES DE MIG EQUIP ( 4 jugadors a la banqueta: Guillem, Jofre, Marti i Ivan ) però en tres ocasions en que ens han arribat a nostra porteria ens han marcat tres gols, dos dels quals han sigut rebots que han tocat a jugadors nostres demostrant així que la mala sort ens segueix, així aconsegueixen un 3 a 0 en pocs minuts. A la tercera i quarta part el partit ha seguit la tònica de la primera, alguna ocasió per a nosaltres sense acabar-la i també alguna per als de la Comacros. Cal destacar que tant el nostre porter com el de la Camacros han estat del tot encertats fent molt bones aturades.
Golejadors: Cap, ni un.