dimecres, 1 de desembre del 2010

Horaris partits dissabte 4 de desembre

Benjamí 2001 - CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 4 a les 9,30 h. al Col.legi Bell.lloc - Convocatòria: 8,45 h. al camp de Vilablareix.
PORTAR SAMARRETA GROGA

Benjamí 2002 - JORNADA DE DESCANS

Prebenjamí 2003 - CF SALT - FC VILABLAREIX
Dissabte 4 a les 12,30 h. al Municipal de Salt - Convocatòria: 11,45 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - CFP SANTA EUGÈNIA - FC VILABLAREIX
Dissabte 4 a les 11,00 h. al Municipal de Can Gibert del Pla - Convocatòria: 10,15 h. al camp de Vilablareix.

dilluns, 29 de novembre del 2010

BENJAMÍ ANY 2001 I PREBENJAMÍ ANY 2003

TORNEIG MEMORIAL JOSEP GALIANA DE PALAFRUGELL

Com ja us vam avançar fa dies, els equips benjamí 2001 i prebenjamí 2003 participaran en el Torneig Memorial Josep Galiana de Palafrugell que tindrà lloc el proper dia 6 de desembre de 2010.

El torneig durarà tot el dia (fins les 5 o les 6 de la tarda) i ens quedarem a dinar dins les mateixes instal.lacions esportives on es disputa el torneig, a on el FC Palafrugell organitza una arrossada per un preu de 5 € per persona.

Tan punt rebem els quadrants amb els horaris dels partits, us en farem arribar una còpia juntament amb les convocatòries.
Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX- 1 EF GIRONÈS SÀBAT- 12

A part de l'esforç i les ganes que hi van posar els nostres, res més van poder fer per evitar una nova derrota contra un Gironès Sàbat més rodat. Anirem fent en aquesta difícil primera fase, a l'espera que arribi la segona i així la tan desitjada victòria.
Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX - 5 ATLÈTIC SANT PONÇ - 1

Treballada victòria del nostre benjamí contra un Atlètic Sant Ponç lluitador i que no va posar-nos les coses gaire fàcils. Durant els primers minuts de partit, el joc va estar una mica entrebancat al mig camp amb poques ocasions clares de gol, amb un domini nostre de la pilota lleugerament superior. No obstant va ser el Sant Ponç qui es va avançar en el marcador aprofitant una errada nostre al mig camp amb una pèrdua de pilota que va propiciar que un davanter rival es plantés sol davant d'en Gerard, el qual no va poder fer res per evitar el primer gol del partit. Com ja va passar contra el Girona i el Quart, aquesta vegada també ens va tocar anar a remolc en el marcador. Potser és el que necessiten els nostres jugadors per espavilar-los, doncs a partir d'aquí el domini va començar a ser més insistent de cara a porteria i les jugades nostres ja van començar a portar més perill de cara a la porteria contrària. Fruit d'aquest domini va arribar el gol de l'empat fet pel nostre home-gol, en Francesc.

A partir d'aquest moment la possessió de la pilota va ser nostra i les ocasions es produien una i altra vegada a la porteria contrària. En Francesc, amb dos gols més va fer que el marcador es decantés ja clarament cap el nostre costat.
En una falta llançada entre la línea de fora de joc i la de mig camp al nostre favor, en Pol fa una centrada que, després d'un rebot, la pilota acaba colant-se dins la porteria fent el 4-1. I cap al final de l'encontre, ja jugant a plaer, en un contraatac la pilota cau als peus d'en Xavier que encara la porteria contrària i marca a l'esquerra del porter establint el definitiu 5 a 1.

Bona afluència de públic el passat dissabte
a Vilablareix. Imatge de la llotja VIP amb
el President en primer terme.
Més fotos del partit a l'àlbum
Prebenjamí 2002 - FC VILABLAREIX- 3 CCE MONTESSORI PALAU- 2

Partit jugat en bon estat del camp i bones condicions meteorològiques.

Primera vegada que jugàvem contra el Montessori i ens ha sorprès ja que per ser el primer any que jugaven com equip en competició han jugat molt bé, tant que al poc temps de començar el partit ja ens ha anat al davant amb un gol que en Guillem iguala amb una internada a passi d’en Jaume deixant la primera part amb un 1 a 1. A la segona en Jaume centra una pilota que en Roger remata bé passant els nostres a davant però en una badada un davanter del Montessori es planta davant de l’Arnau que no hi pot fer res deixant la segona part amb un 2 a 2. La tercera ha estat una d’aquelles d’anades i vingudes en la qual el marcador n’hi s’ha mogut. Ha estat a la darrera part quan l’arbitre xiula unes clares mans del porter del Montessori que en Guillem treu amb un xut directe a porteria i el porter atura amb tant mala sort que entre els dos defenses i el porter l’acaben col·locant dins la porteria pujant així el 3 a 2 i, a menys d’un minut pel final del partit gran intervenció de l’Arnau treien una pilota que molts dels pares no hi haguéssim arribat, salvant així el partit i aconsegin la tercera victòria de la temporada en lliga.

Golegadors: Guillem 1
Roger 1
Pròpia porta 1

Carles BUISAC I MAS
Prebenjamí 2003 - GIRONA FC - 5 FC VILABLAREIX - 3

El passat dissabte es va produir la primera derrota de la temporada en lliga del nostre prebenjamí 2003 en caure al camp del Girona per 5-3. Tot i el marcador final en contra, els nanos van fer un bon encontre amb moltes arribades i xuts nostres a la porteria contrària, potser més que ells a la nostra, però el Girona tenia un bon porter que ho aturava quasibé tot.