dilluns, 29 de novembre del 2010

Prebenjamí 2002 - FC VILABLAREIX- 3 CCE MONTESSORI PALAU- 2

Partit jugat en bon estat del camp i bones condicions meteorològiques.

Primera vegada que jugàvem contra el Montessori i ens ha sorprès ja que per ser el primer any que jugaven com equip en competició han jugat molt bé, tant que al poc temps de començar el partit ja ens ha anat al davant amb un gol que en Guillem iguala amb una internada a passi d’en Jaume deixant la primera part amb un 1 a 1. A la segona en Jaume centra una pilota que en Roger remata bé passant els nostres a davant però en una badada un davanter del Montessori es planta davant de l’Arnau que no hi pot fer res deixant la segona part amb un 2 a 2. La tercera ha estat una d’aquelles d’anades i vingudes en la qual el marcador n’hi s’ha mogut. Ha estat a la darrera part quan l’arbitre xiula unes clares mans del porter del Montessori que en Guillem treu amb un xut directe a porteria i el porter atura amb tant mala sort que entre els dos defenses i el porter l’acaben col·locant dins la porteria pujant així el 3 a 2 i, a menys d’un minut pel final del partit gran intervenció de l’Arnau treien una pilota que molts dels pares no hi haguéssim arribat, salvant així el partit i aconsegin la tercera victòria de la temporada en lliga.

Golegadors: Guillem 1