dimarts, 28 de desembre del 2010

Feliç dia dels INNOCENTS!!

La notícia publicada el 28 de desembre sobre la instal.lació de la gespa artificial a l'actual camp de futbol era una INNOCENTADA.
Segurament la temporada que ve, no només tindrem gespa artificial sinó que disposarem d'unes magnífiques noves instal.lacions. Però aquesta temporada, ho sento però la mainada s'hauran d'embrutar uns quants partits més.

I N N O C E N T S !!!!!!!!!!!!!!

ÚLTIMA HORA!

GESPA ARTIFICIAL
Després de llargues i intenses negociacions del club amb el nostre Ajuntament, ambdues parts van signar ahir l'acord per a la instal.lació de gespa artificial al nostre actual camp de futbol del carrer Marroc. Les obres s'iniciaran a principis d'aquest proper any 2011 i tindran una durada de 30 dies aproximadament. Els entrenaments dels equips es traslladaran a la plaça Catalunya del poble mentres durin les obres.
Les obres aniran a càrrec de la coneguda empresa d'instal.lacions de gespa Grass Last Generation, S.L. coneguda entre altres per la instal.lació de la gespa del nou estadi Allianz Arena de Munich i la substitució ara fa un any de la gespa de l'estadi d'Old Trafford de Manchester.

El president del FC Vilablareix, Xavier Pere, després de signar l'acord afegia que "és una gran notícia pel club, pel poble i per a la nostra mainada que s'ho mereixen".