dimecres, 21 d’abril del 2010

Resultats cap de setmana 17/18 d'abril

El passat cap de setmana va ser una jornada nefasta pel que fa als resultats dels nostres equips, amb tres derrotes.
Prebenjamí C i Escoleta: EF GIRONÈS SÀBAT - 5 FC VILABLAREIX - 3
El partit no va estar mal disputat i els nostres jugadors van fer un bon encontre, en el qual la diferència del marcador final es va produir en el tram final de partit, ja en el quart periode. Les tres primeres parts van estar molt disputades i igualades. En el primer quart, un gol d'en Joel Marcos va fer que el periode acabés en empat a 1 gol. En la segona part, no va haver-hi gols. En el tercer quart es van fer 4 gols, dos per cada equip. Pel nostre equip va marcar tots dos gols en Marc Romagós. I a la darrera part, és quan el Gironès va agafar la distància en el marcador, la qual ja no es va poder remuntar. Tot i la derrota, es va fer un bon partit i força entretingut.
Prebenjamí B: PENYA DOBLE SET - 3 FC VILABLAREIX - 2
La crònica d'aquest partit la podríem titular: MASSA CONFIATS. Abans de començar el partit, ja hem hagut de renunciar a jugar amb els 7 jugadors que toquen habitualment a cada partit, doncs la Penya només en tenia 6, és a dir, un de menys i sense possibilitat de canvis.
Es va començar la primera part entonats i tocant bé la pilota; amb una vaselina d'en Guillem des de fora l'àrea, ha pujat el primer gol a favor del Vilablareix. Tot seguit, en un xut de còrner centrat molt bé per en Guillem, en Roger remata dins la porteria contraria: era el 0-2. A la segona part el partit ha seguit amb la mateixa tònica, jugant i passant la pilota, dominant però amb mala sort de no arribar a materialitzar cap jugada, per tant a la meitat del partit el resultat seguia amb el 0-2 de la primera part.
Va començar la tercera part i ens vam adonar que ells jugaven només amb 5 jugadors comptant el porter, ja que un d'ells deia que li feia mal la cama després de rebre una puntada de peu d'un jugador del seu propi equip. El partit es segueix jugant, però ja d'una manera estranya. Tot seguit es produeix un penal a favor d'ells degut a unes mans de l'Ainhoa i van escurçar les diferències. L'Arnau no va poder fer res, era imparable, un xut ras i ajustada al pal. Per tant acaba la tercera part amb 1-2.
En el quart periode, ja van tornar a ser 6 contra 6, van fer canvi de porter ja que el que havia rebut la patacada era el porter. En un contraatac de la Penya arriba l'empat a 2. Els nostre jugadors, una mica descol.locats per l'estrany partit, seguien jugant però només cadescun per ell, veien que el partit se'ls anava de les mans, es van posar molt nerviosos. Degut a aquest moment de descoordinació de l'equip, un jugador de la penya, es passeja a tres dels nostres jugadors, encara la porteria i marca el gol del desempat i el de la victòria merescuda a favor de la Penya.
De totes maneres, s'ha de dir que els nostres jugadors van disparar a boca de canó en varies ocasions, sobretot en Guillem, però el que va jugar de porter a les dues parts finals les va aturar totes. S'ha de dir que si compartissin més la pilota i miréssin una mica els gols sortirien sols.
Per tant, ja veieu quin resultat, 3-2 i partit guanyat per la Penya Doble Set en un partit estrany.
BENJAMÍ A: GEIEG - 5 FC VILABLAREIX - 2
Partit més igualat del que diu el marcador final, on el Geieg només es va imposar en un dels quatre periodes disputats.
Molt aviat va arribar el primer gol del Geieg, un gol que va fer pensar que la cosa pintaria molt malament. El Geieg la tocava i la tocava, sense arribar amb gaire perill a la porteria defensada per en Gerard. Els nostres jugadors, aguantaven i aguantaven, ben col.locats, amb paciència i amb l'esperança de robar una pilota al mig camp i sortir al contraatac i crear alguna ocasió. I així va ser com vam fer l'empat, en el darrer sospir del primer quart, vàrem tallar una pilota, passada en profunditat a en Francesc i aquest, amb un fort xut a mitja alçada marca l'1 a 1. La segona part, el mateix, el Geieg, que és un equip que la toca molt, amb moltes passades, inclús endarrerint la pilota fins al porter per començar una nova jugada, la seguia tocant, i els nostres jugadors continuaven ben col.locats i aquest període va acabar sense gols.
La tercera part, va ser la que va sobrar. Vam tenir una devallada i ells ho van aprofitar per marcar-nos tres gols. Cal dir que totes, o quasi totes les jugades del Geieg, sortien dels peus del jugador nº 11 d'ells, un migcampista amb molt bona tècnica i un toc de pilota precís i amb molt criteri alhora d'elaborar les jugades d'atac, i també ajudant en tasques defensives, un jugador molt complet.
En el darrer període, el nostre equip va sortir amb empenta, pressionant molt a dalt la seva línea defensiva i disposant de bon inici de bones ocasions per retallar diferències. Tot i això, el Geieg ens va fer el 5-1. En aquest moment, el seu jugador nº 11 és substituït. Perquè després diguin que un jugador no fa l'equip. A partir d'aquest moment, el Vilablareix es va bolcar a l'atac i vam aconseguir el nostre segon gol, obra un altre cop d'en Francesc.
Partit seriòs disputat pels nostres jugadors davant el líder del grup.