dijous, 19 de gener del 2012

Horaris partits cap de setmana 21 i 22 de gener


ALEVÍ - Campionat de lliga aleví 3ª divisió Grup 29 - Jornada 15
FC VILABLAREIX - CCE MONTESSORI-PALAU
PARTIT AJORNAT - Es disputarà el divendres 27 de gener a les 19 h. al camp del Montessori.

BENJAMÍ 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 Grup E - Jornada 4 Volta 2
ALLE SANT JORDI DESVALLS - FC VILABLAREIX
Dissabte 21 de gener a les 12,00 h. al municipal de Sant Jordi Desvalls - Convocatòria: a les 11,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 Grup C - Jornada 4 Volta 2
FC VILABLAREIX - FPC GIRONA
Dissabte 21 de gener a les 11,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 10,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

PREBENJAMÍ 2004 - Lliga Prebenjamí Promoció any 2004 Grup G - Jornada 4 Volta 2
UNIÓ GIRONA MARISTES - FC VILABLAREIX
Dissabte 21 de gener a les 10,45 h. al Col.legi Maristes de Girona - Convocatòria: a les 10,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

ESCOLETA - Jornada de descans

dilluns, 16 de gener del 2012

Resultats cap de setmana 14 i 15 de gener

Escoleta - UE LA SALLE- 11 FC VILABLAREIX- 2
Prebenjamí 2004 - FC VILABLAREIX- 5 CE BESCANO- 7
Benjamí 2003 - CE BESCANO- 0 FC VILABLAREIX- 6
Benjamí 2002 - FC VILABLAREIX- 2 UE FORNELLS- 4
Aleví - CP BELL.LLOC- 4 FC VILABLAREIX- 5

diumenge, 15 de gener del 2012

Benjamí 2003

CE BESCANO- 0 FC VILABLAREIX- 6

Estat del camp en condicions complicades arrel del glaç que hi havia, semblava una pista de patinatge, la pilota no relliscava i va desencadenar un partit molt ràpid, amb díficil control en les passades.
Poques oportunitats van tenir els adversaris, era un equip fluixet, ja que segons comentaris dels seus pares el resultat final no havia estat tant dur com en altres ocasions.
Els nostres jugadors van complir, com sempre, i tot i el mal estat del camp van fer un repertori de gols, al principi va costar més degut al fred que els pobres estaven patint.
A la 1a part en Quim en va fer un i un altre que va entrar perquè al porter se li va relliscar la pilota de les mans.
Un segon gol que va fer en Quim de caps, a la 3a part, quan la pilota només estava a 2 pams de terra, literalment.
A la última part, l'Àlex va llençar un còrner directe, que feia pujar el marcador un gol més; amb els de l'Arnau i en Martí Cuyàs, el marcador va acabar amb un 0-6 a favor nostre.
Moltes felicitats per ser tant lluitadors, malgrat la fred.

Raul Marcos


Aleví

CP BELL.LLOC- 4 FC VILABLAREIX- 5

El partit va començar de la millor manera possible, ja que en una genial jugada personal per la banda esquerra, en Joel amb un xut amb la cama esquerra creua la pilota al fons de la porteria fent el 0-1. Tot i no fer un joc brillant, aquest primer període va acabar amb aquest solitari gol i tampoc vam passar garies dificultats en defensa.


El segon període va acabar essent el clau, doncs es va desplegar bon joc i va servir per agafar una clara diferència en el marcador. Primer va ser en David, que en un falta molt llunyana, va engaltar un cacau que va entrar per tot l'escaire de la porteria local. Seguidament va tornar a ser en Joel que dins l'àrea bombeja una pilota per sobre el porter fent també un gran gol. Al cap de pocs minuts, una jugada personal d'en David per la banda esquerra arriba quasibé a la línia de fons, aixeca el cap i fa una gran passada a en Robert, que desmarcat dins l'àrea, atura la pilota i amb l'esquerra l'envia al fons de la xarxa. El darrer gol el va fer en Cristian de falta directa, en què la pilota va passar pel mig de la barrera dels defensors locals. Amb aquesta part tan moguda i efectiva vam arribar al descans amb un clar 0-5.

En el tercer i quart període el Bell.lloc, un equip de nanos de segon any i amb un bon bloc, així ho demostra la posició en la classificació, va anar a totes i amb una gran pressió a la nostra defensa no ens van deixar desplegar el joc que volíem i ens van tenir acorralats tota la segona part al nostre camp. Un gol matiner del Bell.lloc en l'inici del tercer període va esperonar una mica més als locals, que van posar setge a la nostra porteria a base de pressionar-nos i de pilotes penjades. Això va propiciar que els nostres nanos es possessin nerviosos i a causa d'això vam tenir algunes errades que van facilitar que els locals marquessin fins a acostar-se perillosament en el marcador amb el 4-5. Ningú s'hagués pensat a la mitja part que acabaríem demanant l'hora.

El partit es va acabar amb el 4-5 i vam aconseguir la 10ª victòria de la temporada en les 14 jornades disputades.


FELICITATS NANOS!!


Xevi Pere

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 2 UE FORNELLS- 4

Partit jugat al nostre camp en un dia bon dia i bones condicions de terreny de joc.
La primera i segona part han estat molt intenses i sense cap gol per part del dos equips, aquests han començat a la tercera amb un gol de vaselina d’en Guillem i pocs minuts més tard amb una assistència d'en Jofre a en Guillem, aquests marca el segon però la festa mai és complerta ja que en l’últim sospir de joc de la tercera part ens marquen el 2 a 1. A la quarta i darrera part l’entrenador del Fornells se n’ha adonat que o treia tota la seva artilleria a l’hora o el partit no el guanyarien i, així ha sigut, a la darrera part han sortit al camp els números 4, 6, 9, 10 i 11 i en pocs minuts ens han fet un parcial de 0 a 3 i acabant el partit amb una derrota a casa contra la U.D. Fornells per un 2 a 4.
Golejadors: Guillem 2

Carles BUISAC I MAS.