Benjamí 2001 - FC VILABLAREIX - UE QUART

El partit contra el Bell.lloc es jugarà el 29 de gener de 2011.

JA S'ENVIARAN LES CONVOCATÒRIES PER MAIL COM DE COSTUM

BONES FESTES !!

Prebenjamí 2004/05

GEIEG - 6 FC VILABLAREIX - 0
El partit al camp del Geieg inicialment feia por donat el resultat de la primera volta al nostre camp. Al final del partit el marcador reflectia un 6-0 en contra i a la mitja part només perdíem per 2 a 0. Això demostra l'evolució progressiva del nostre prebenjamí, que no deixen de lluitar mai i hi estan posant moltes ganes i esforç en cada partit que disputen. Continueu així valents!!

dimarts, 21 de desembre del 2010

Prebenjamí 2003

FC VILABLAREIX - 11 CP BELL.LLOC - 0

El prebenjamí 2003 no va voler ser menys i també va aconseguir una contundent victòria contra el Bell.lloc en el partit jugat al nostre camp el passat dissabte. Gran partit jugat per tot l'equip a on tots van estar a un gran nivell, des del porter fins a l'últim jugador. Aquest equip té un gran olfacte golejador, ho demostren els 33 gols marcats en els 5 partits disputats en aquesta primera fase de la lliga. Continueu així campions!!

diumenge, 19 de desembre del 2010

Benjamí 2002

EF GIRONES SABAT - 2 FC VILABLAREIX - 5

Partit jugat diumenge 19 de desembre de 2010 l’últim de l’any.
Bon estat del camp i bones condicions climàtiques.
Partit jugat molt de tu a tu amb oportunitats tant per uns com pels altres cosa que ha quedat demostrat a la fi de la primera part amb un resultat de 0 a 0, a la segona part els nostres ja s‘havien escalfat una mica més i l’han començat a tocar mes bé amb rematades per part d’en Guillem al pal que no volen entrar però en un centre d’en Guillem en Roger remata a porteria pujant el primer i en un còrner xutat per en Guillem en Martí fa pujar el 0 a 2 que acaba la segona part. Al començament de la tercera els papers canvien una mica i ens marquen el 1 a 2 però un cop possessionats un altra vegada en un saque de banda de l’Ainoa cap en Jaume aquest la passa a en Roger que el col·loca dins la porteria contraria acabant aquesta tercera part amb un 1 a 3. A la quarta i darrera part en Roger es treu un altra gol de la màniga pujant el 1 a 4 al marcador i al final en una combinació entre en Jaume que la dona a en Roger i aquest a en Guillem que marca el cinquè de la jornada però a les acaballes del partit en una jugada individual d’un vailet del Gironès –Sàbat ens col·loca el 2 a 5 de resultat final.

Un resum més escuet del partit seria que avui han jugat molt bé tots en general, des de l’Arnau fins en Guillem passant per l’Ainoa, la Paula, en Jofre, en Jaume, en Roger i en Martí, ha estat un partit intens on hem pogut veure les ganes de guanyar i no deixar rés per perdut.

Gol.legadors : Martí 1

Guillem 1

Roger 3

Carles BUISAC I MAS

Benjamí 2001

GIRONA FC C - 0 FC VILABLAREIX - 15

Resultat espectacular l'aconseguit el passat dissabte al camp de Torres de Palau contra l'equip del Girona FC C. Abans de començar el partit van caure quatre gotes d'aigua-neu sobre el camp, instants més tard va caure una pluja de gols.
L'equip va anar amb tota la plantilla al complet, així doncs van jugar Gerard, Pol, Aniol, Xavier, Dani, Cristian, Robert, Joel, Francesc i Brian.
Aquesta vegada l'equip va sortir molt entonat, molt intens, amb pressió a la seva defensa sense que deixessin crear a l'equip contrari. Però aquesta intensitat i aquesta pressió va existir durant tot el partit.
En Francesc amb 5 gols, en Joel amb 4 gols, en Dani amb 2 gols, en Cristian amb 2 gols i en Brian amb 2 gols van fer possible aquest espectacular 0 a 15.