Benjamí 2002

EF GIRONES SABAT - 2 FC VILABLAREIX - 5

Partit jugat diumenge 19 de desembre de 2010 l’últim de l’any.
Bon estat del camp i bones condicions climàtiques.
Partit jugat molt de tu a tu amb oportunitats tant per uns com pels altres cosa que ha quedat demostrat a la fi de la primera part amb un resultat de 0 a 0, a la segona part els nostres ja s‘havien escalfat una mica més i l’han començat a tocar mes bé amb rematades per part d’en Guillem al pal que no volen entrar però en un centre d’en Guillem en Roger remata a porteria pujant el primer i en un còrner xutat per en Guillem en Martí fa pujar el 0 a 2 que acaba la segona part. Al començament de la tercera els papers canvien una mica i ens marquen el 1 a 2 però un cop possessionats un altra vegada en un saque de banda de l’Ainoa cap en Jaume aquest la passa a en Roger que el col·loca dins la porteria contraria acabant aquesta tercera part amb un 1 a 3. A la quarta i darrera part en Roger es treu un altra gol de la màniga pujant el 1 a 4 al marcador i al final en una combinació entre en Jaume que la dona a en Roger i aquest a en Guillem que marca el cinquè de la jornada però a les acaballes del partit en una jugada individual d’un vailet del Gironès –Sàbat ens col·loca el 2 a 5 de resultat final.

Un resum més escuet del partit seria que avui han jugat molt bé tots en general, des de l’Arnau fins en Guillem passant per l’Ainoa, la Paula, en Jofre, en Jaume, en Roger i en Martí, ha estat un partit intens on hem pogut veure les ganes de guanyar i no deixar rés per perdut.

Gol.legadors : Martí 1