divendres, 3 de febrer del 2012

Informació entrenaments i partits cap de setmana 4 i 5 de febrer


La Federació Catalana de Futbol NO suspèn cap partit de la jornada d'aquest proper cap de setmana 4 i 5 de febrer. Per tant, l'equip aleví jugarà demà el seu partit al camp del Sant Ponç i del qual ja es va passar la convocatòria.

L'equip aleví serà l'únic equip que entrenarà avui divendres 3 de febrer i ho farà en l'horari habitual.

Abrigueu-vos bé i molta sort!

dijous, 2 de febrer del 2012

INFORMACIO ENTRENAMENTS I PARTITS CAP DE SETMANA 4 i 5 DE FEBRER


El Consell Esportiu del Gironès ens ha passat un comunicat per informar-nos que s'HAN SUSPÈS TOTS ELS PARTITS d'aquest cap de setmana 4 i 5 DE FEBRER, que impliquen els equips des de l'escoleta fins al benjamí 2002.

Segons ens ha comunicat la Federació Catalana de Futbol aquesta situació no afecta al partit de l'aleví. En cas que rebem algun avís de suspensió ja us ho comunicarem.

També us comuniquem que S'HAN ANUL·LAT els entrenaments d'aquesta tarda de dijous, i segons com evolucioni la situació meteorològica demà prendrem les mateixes mesures.Us mantindrem informats a través del mail, del facebook i del blog.

Gràcies.

dimarts, 31 de gener del 2012

Horaris partits cap de setmana 4 i 5 de febrer


Aleví - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29 - Jornada 17
ATLÈTIC SANT PONÇ - FC VILABLAREIX
Dissabte 4 de febrer a les 10,45 h. al municipal de Sant Ponç-Fontajau - Convocatòria: a les 9,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Benjamí 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 Grup E - Partit ajornat 2ª jornada 2ª volta
CE PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX SUSPÈS
Diumenge 5 de febrer a les 10,30 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: a les 9,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Benjamí 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 Grup C - Partit ajornat 1ª jornada 1ª volta
UE FORNELLS - FC VILABLAREIX SUSPÈS
Dissabte 4 de febrer a les 15,30 h. al municipal de Fornells - Convocatòria: a les 14,45 h. al municipal de Vilablareix.

Prebenjamí 2004 - Amistòs
FC SARRIÀ - FC VILABLAREIX SUSPÈS
Dissabte 4 de febrer a les 10,45 h. al municipal de Sarrià de Ter - Convocatòria: a les 10,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Escoleta - DESCANS
El partit contra la UE Flaçà no es jugarà aquest cap de setmana ja que tampoc disposen de jugadors per a poder jugar el partit. El proper partit serà el diumenge que ve al camp de la UE Quart i corresponent a la jornada 7.


Molta sort a tots!

diumenge, 29 de gener del 2012

Resultats del cap de setmana 28 i 29 de gener

Prebenjamí 2004
CP BELL.LLOC- 7 FC VILABLAREIX- 3

Benjamí 2003
CE PENYA BONS AIRES- 3 FC VILABLAREIX- 5

Benjamí 2002
FC VILABLAREIX- 7 PENYA DOBLE SET- 3

Aleví
Divendres
CCE MONTESSORI-PALAU- 0 FC VILABLAREIX- 4
Dissabte
FC VILABLAREIX- 9 UE VILA-ROJA- 3


Benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 7 PENYA DOBLE SET- 3

Partit jugat al nostre camp amb un bon estat de terreny de joc i el dia plujos.
Ha estat un partit on la nostra mainada ha jugat a un bon nivell, a la primera part només de començar ens xiulen una falta a favor i en Guillem la xuta just al travesser i al camp de poc temps la mateixa jugada en contra nostra amb el mateix resultat (travesser) en Guillem a una assistència d’en Roger també l’envia per sobre del travesser i en Roger en un corner picat per en Guillem també la col·loca per sobre del travesser d’un cop de cap. Però la cosa canvia en una falta xutada per en Guillem de mig camp que la col·loca dins de xut directe, cal destacar la gran aturada de l’Arnau sol davant del davanter i a pocs minuts del final d’aquesta part en Guillem fa una assistència a en Martin que marca el 2 a 0. A la segona part en Guillem roba una pilota a mig camp es desfà de dos jugadors i marca en tercer però en un xut de falta directa ens marquen el primer del mati i al cap de poc temps en un embolic dins l’àrea ens marquen el segon però en Guillem torna a robar un altra pilota i també marca el 4 a 2 en que acaba la segona part. A la primera jugada de la tercera part ens anul·len un gol per un fora de joc una mica dubtós i en una jugada de La Penya l’Arnau es llueix en una gran aturada, el partit anava passant i en un saqui de banda d’en Jaume a en Roger aquest marca el cinquè del matí i en una assistència d’en Guillem cap a en Martin, aquest marca el que serà el 6 a 2 en què acaba la tercera part. Ja a la darrera part del partit ens tornen a anul·lar un altra gol per un altra fora de joc però en Martin aconsegueix marcar el setè, cal dir també la mala sort que ha tingut la Paula en el xut on es troba el porter davant impedint el seu gol i també les oportunitats d’en Martin. En una jugada de la Penya l’Arnau fa una gran aturada però el rebot l’aprofiten bé els de la Penya i marquen el seu tercer del matí. Just al darrer minut en una internada de la Penya l’Arnau torna a fer una gran intervenció i el rebot va als peus d’un davanter i mentre en Guillem i en Jofre el tapen l’Arnau es llença als seus peus i atura la pilota però rep un cop al cap i l’àrbitre ens pita un penal en contra davant l’estupefacció de tots els assistents, però con que tenim un Gran Porter aquest l’atura i xiula el final del partit deixant el marcador en un 7 a 3 a favor del FC Vilablareix.
Golegadors : Guillem 3, Martin 3 i Roger 1
P.D. Tot l’equip dedica la victòria al nostre amic i company Xavier Baig, que tingui una ràpida recuperació.

Carles BUISAC I MAS



Benjamí 2003

CE PENYA BONS AIRES- 3 FC VILABLAREIX- 5

En un diumenge molt fred i amb baixes temperatures, es disputa un partit difícil contra un equip que feia 2 anys que no perdia cap ni un, però avui ha patit la primera derrota a mans del nostre equip.
A la primera part ja ens hem avançat amb un gol de l'Àlex en el primer minut. El joc ha estat molt igualat, oportunitats per a ambdós, i bones parades del nostre porter en Marc Felip.
A la segona part gol del contrari anul·lat per fora de joc (l'àrbitre estava despert) i continuen les bones parades d'en Felip. Poc més en aquesta part que ha acabat amb 0-0.
A la següent part, la tercera, els nostres golejadors Quim i Àlex es marquen un cada un, deixant el marcador del partit en un 1-3, l'equip contrari estava en off.
Finalment, a la quarta part, un golàs d'en Quim: centre de l'Àlex des de l'esquerra i remata de cap; i per acabar la nostra tanda de gols, en Quim aprofita un rebuig del porter i marca, aconseguint un Hat-trick en aquest partit. Estem en un tranquil 1-5, però a última hora la Penya Bons Aires ens encaixa 2 més i vam quedar en un marcador final 3-5.
Com ja he dit abans, hem vençut a un rival gairebé imbatible... avui tots han jugat de valent, destacant el nostre porter, en Marc Felip, que ha fet un partidàs.

Raul Marcos

Aleví

FC VILABLAREIX- 9 UE VILAROJA- 3


Al cap d'unes hores d'haver jugat el partit al camp del Montessori ens tocava jugar un altre partit, el primer de la segona volta contra la UE Vilaroja, que tot i la seva posició en la classificació i malgrat el resultat del partit de la primera volta en què vam golejar per 1-9, el consideràvem un partit complicat i un equip a tenir en compte.
Després d'uns primer minuts d'incertesa, aviat es va poder veure com el nostre equip començava a tenir el domini del joc i a crear ocasions de gol, algunes de molt clares. Fruit d'aquest bon joc van arrivar dos gols en aquest primer període, tots dos d'en Francesc, que en aquest partit va tornar a ser el "killer" que coneixíem.

El segon període va ser de total domini nostre i en el que un lluitador Xavier, amb un hattrick, va aconseguir incrementar la diferència amb un clar 5-0.

En l'inici del tercer període, l'equip visitant va estirar una mica les línies i primer de falta directa i segon amb un gran xut de fora l'àrea, el Vilaroja va aconseguir dos gols que posava un 5-2 que va provocar que el fantasma de Bell.lloc sobrevolés per Vilablareix. Però ja es van encarregar el nostres nanos d'espantar-lo ben aviat, doncs amb dos gols més, un d'en Francesc i un altre amb un molt bon cop de cap d'en Jordi, van tornar a posar un 7 a 2 tranquilitzador.

El darrer període va començar igual que el tercer, marcant el Vilaroja, però el nostre equip va desplegar un gran joc i amb una demostració d'esforç, lluita i talent, van fer gaudir a tot el públic assistent i això es va traduir amb dos gols més, com no, d'en Francesc que en va acabar fent 5, i el partit va acabar amb un espectacular resultat final de 9 a 3.

Enhorabona EQUIP!

Aleví

CCE MONTESSORI-PALAU- 0 FC VILABLAREIX- 4

Partit jugat el divendres al vespre a les instal.lacions del Montessori-Palau i corresponent a l'ajornat la setmana anterior. El partit va ser força fred i una mica ensopit, en què el nostre equip va ser molt superior però no va estar gaire entonat de cara a porteria i no s'aconseguia trenar del tot les jugades d'atac. Després de dos intents d'en Brian anul.lats per estar en fora de joc, al tercer intent va ser el bo i el va aprofitar per fer el 0-1, resultat que es mantindria durant bona part del partit.
Quan només faltaven dos minuts per acabar el tercer període, un xut llunyà d'en Dani, que semblava més un rebuig que un xut, la pilota bota davant el porter i es cola dins la xarxa establint el 0-2.

En el darrer període, i mitjançant jugades personals, en Francesc i en Xavier marcaven i eixamplaven el marcador fins al definitiu 0-4. En definitiva, partit avorrit però que es va saldar amb una altra victòria pel nostre equip.

FELICITATS!