diumenge, 29 de gener del 2012

Benjamí 2002

FC VILABLAREIX- 7 PENYA DOBLE SET- 3

Partit jugat al nostre camp amb un bon estat de terreny de joc i el dia plujos.
Ha estat un partit on la nostra mainada ha jugat a un bon nivell, a la primera part només de començar ens xiulen una falta a favor i en Guillem la xuta just al travesser i al camp de poc temps la mateixa jugada en contra nostra amb el mateix resultat (travesser) en Guillem a una assistència d’en Roger també l’envia per sobre del travesser i en Roger en un corner picat per en Guillem també la col·loca per sobre del travesser d’un cop de cap. Però la cosa canvia en una falta xutada per en Guillem de mig camp que la col·loca dins de xut directe, cal destacar la gran aturada de l’Arnau sol davant del davanter i a pocs minuts del final d’aquesta part en Guillem fa una assistència a en Martin que marca el 2 a 0. A la segona part en Guillem roba una pilota a mig camp es desfà de dos jugadors i marca en tercer però en un xut de falta directa ens marquen el primer del mati i al cap de poc temps en un embolic dins l’àrea ens marquen el segon però en Guillem torna a robar un altra pilota i també marca el 4 a 2 en que acaba la segona part. A la primera jugada de la tercera part ens anul·len un gol per un fora de joc una mica dubtós i en una jugada de La Penya l’Arnau es llueix en una gran aturada, el partit anava passant i en un saqui de banda d’en Jaume a en Roger aquest marca el cinquè del matí i en una assistència d’en Guillem cap a en Martin, aquest marca el que serà el 6 a 2 en què acaba la tercera part. Ja a la darrera part del partit ens tornen a anul·lar un altra gol per un altra fora de joc però en Martin aconsegueix marcar el setè, cal dir també la mala sort que ha tingut la Paula en el xut on es troba el porter davant impedint el seu gol i també les oportunitats d’en Martin. En una jugada de la Penya l’Arnau fa una gran aturada però el rebot l’aprofiten bé els de la Penya i marquen el seu tercer del matí. Just al darrer minut en una internada de la Penya l’Arnau torna a fer una gran intervenció i el rebot va als peus d’un davanter i mentre en Guillem i en Jofre el tapen l’Arnau es llença als seus peus i atura la pilota però rep un cop al cap i l’àrbitre ens pita un penal en contra davant l’estupefacció de tots els assistents, però con que tenim un Gran Porter aquest l’atura i xiula el final del partit deixant el marcador en un 7 a 3 a favor del FC Vilablareix.
Golegadors : Guillem 3, Martin 3 i Roger 1
P.D. Tot l’equip dedica la victòria al nostre amic i company Xavier Baig, que tingui una ràpida recuperació.