diumenge, 29 de gener del 2012

Benjamí 2003

CE PENYA BONS AIRES- 3 FC VILABLAREIX- 5

En un diumenge molt fred i amb baixes temperatures, es disputa un partit difícil contra un equip que feia 2 anys que no perdia cap ni un, però avui ha patit la primera derrota a mans del nostre equip.
A la primera part ja ens hem avançat amb un gol de l'Àlex en el primer minut. El joc ha estat molt igualat, oportunitats per a ambdós, i bones parades del nostre porter en Marc Felip.
A la segona part gol del contrari anul·lat per fora de joc (l'àrbitre estava despert) i continuen les bones parades d'en Felip. Poc més en aquesta part que ha acabat amb 0-0.
A la següent part, la tercera, els nostres golejadors Quim i Àlex es marquen un cada un, deixant el marcador del partit en un 1-3, l'equip contrari estava en off.
Finalment, a la quarta part, un golàs d'en Quim: centre de l'Àlex des de l'esquerra i remata de cap; i per acabar la nostra tanda de gols, en Quim aprofita un rebuig del porter i marca, aconseguint un Hat-trick en aquest partit. Estem en un tranquil 1-5, però a última hora la Penya Bons Aires ens encaixa 2 més i vam quedar en un marcador final 3-5.
Com ja he dit abans, hem vençut a un rival gairebé imbatible... avui tots han jugat de valent, destacant el nostre porter, en Marc Felip, que ha fet un partidàs.