diumenge, 29 de gener del 2012

Aleví

FC VILABLAREIX- 9 UE VILAROJA- 3


Al cap d'unes hores d'haver jugat el partit al camp del Montessori ens tocava jugar un altre partit, el primer de la segona volta contra la UE Vilaroja, que tot i la seva posició en la classificació i malgrat el resultat del partit de la primera volta en què vam golejar per 1-9, el consideràvem un partit complicat i un equip a tenir en compte.
Després d'uns primer minuts d'incertesa, aviat es va poder veure com el nostre equip començava a tenir el domini del joc i a crear ocasions de gol, algunes de molt clares. Fruit d'aquest bon joc van arrivar dos gols en aquest primer període, tots dos d'en Francesc, que en aquest partit va tornar a ser el "killer" que coneixíem.

El segon període va ser de total domini nostre i en el que un lluitador Xavier, amb un hattrick, va aconseguir incrementar la diferència amb un clar 5-0.

En l'inici del tercer període, l'equip visitant va estirar una mica les línies i primer de falta directa i segon amb un gran xut de fora l'àrea, el Vilaroja va aconseguir dos gols que posava un 5-2 que va provocar que el fantasma de Bell.lloc sobrevolés per Vilablareix. Però ja es van encarregar el nostres nanos d'espantar-lo ben aviat, doncs amb dos gols més, un d'en Francesc i un altre amb un molt bon cop de cap d'en Jordi, van tornar a posar un 7 a 2 tranquilitzador.

El darrer període va començar igual que el tercer, marcant el Vilaroja, però el nostre equip va desplegar un gran joc i amb una demostració d'esforç, lluita i talent, van fer gaudir a tot el públic assistent i això es va traduir amb dos gols més, com no, d'en Francesc que en va acabar fent 5, i el partit va acabar amb un espectacular resultat final de 9 a 3.

Enhorabona EQUIP!

3 comentaris:

josep.agüera. ha dit...

Aquet es el cami partit a partit i donant tot cada jugador .
Felicitats a tots "aficio,entrenadors,jugadors"
El dissabte tots a Sant Pons al costat del nostre "EQUIP".
vila..vila...blareix.

Xevi Pere ha dit...

Partit molt complet per part de TOT l'equip. Vam gaudir tots plegats. 2ons classificats, això és la repera!!!!!!! Força Vila!

Pere Alonso ha dit...

La feina està feta, ara "només" hem de mantenir la posició a la taula.