dimarts, 18 d’octubre del 2011

ALEVI - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29 - FC VILABLAREIX - AE SANT GREGORI
Dissabte 22 d'octubre a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2002 - Amistòs - PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX
Diumenge 23 d'octubre a les 10,30 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: a les 9,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2003 - Amistòs - PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX

PREBENJAMÍ 2004 - Amistòs - PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX

ESCOLETA - Amistòs - PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX

dilluns, 17 d’octubre del 2011

Benjamí 2003

AT.CLUB BANYOLES- 3 FC VILABLAREIX- 2

Seguint la mateixa dinàmica d'inici de temporada..., els nostres jugadors, grandíssims i eficients lluitadors, dominen el partit a partir de la segona part (ja que la primera estaven adormits i els va costar veure que ja havia començat el joc).
Arribem a la porteria contrària tantes vegades que no tinc dits a la mà per contarles, però el gol no entra, carai és com si la xarxa estigués a davant i no al darrera. Tants cops vam arribar que fins i tot vam fer un penal a favor, ja que un jugador contrari va parar la pilota amb les mans a davant de la porteria, però els diumenges els tenim gafats i el vam fallar. Això si, cal destacar el penal que va parar el nostre porter Marc Felip, cada dia se supera en les seves intervencions. Felicitats!!!

Cruz

diumenge, 16 d’octubre del 2011

Resultats cap de setmana 15 i 16 d'octubre

Aleví - Campionat de Lliga 3ª Divisió Grup 29 - CFP STA.EUGÈNIA- 0 FC VILABLAREIX- 4
Golejadors: Brian Serrano, Francesc Soler, David Heredia i un altre en pròpia porta.

Benjamí 2002 - Amistòs - UE COMA-CROS- 1 FC VILABLAREIX- 4
Golejadors: Ivan(2), Roger Segura i Martin Lazarov.

Benjamí 2003 - Amistòs - ATLÈTIC CLUB BANYOLES- 3 FC VILABLAREIX- 2
Golejadors: Arnau Morales i Alex Heredia.

Prebenjamí 2004 - Amistòs - GEIEG- 3 FC VILABLAREIX- 8
Golejadors: Denís Cano(5), Ivan Caballero(2) i Aitor Garcia.

Prebenjamí 2005 - Amistòs - CF SALT- 10 FC VILABLAREIX- 1
Golejador: Aleix Baig.

Escoleta 2006/07 - Amistòs - CF SALT- 8 FC VILABLAREIX- 9
Golejadors: Ion Gutiérrez(7), Arnau Torrent i Biel Ramírez.

Aleví

CFP SANTA EUGENIA- 0 FC VILABLAREIX- 4

Tot i el contundent resultat aconseguit per l'equip aleví el passat dissabte a Can Gibert, més gran podria haver estat el resultat final i s'haguessin materialitzat totes les ocasions de que va disposar l'equip i que només la mala sort i els pals (fins a 4 pals) ho van evitar.

Potser ha sigut el partit que menys hem patit en el que portem de lliga, ja que cal destacar també que vam saber mantenir la porteria a zero. De totes maneres els nanos van fer un gran partit, molt segurs com sempre al darrera, lluitadors i creatius al mig del camp i molt bé al davant, potser amb una mica de falta d'encert.

Increïblement el primer període va acabar amb empat a zero, després de fer prous mèrits per a què el marcador s'hagúes decantat al nostre favor.

El segon període va seguir amb la mateixa tònica, amb la diferència que vam marcar el primer gol. Va ser en Brian en una pilota llarga que va aprofitar i en un 1 contra 1 amb el porter rival el va batre per baix aconseguint aquest esperat gol. El gol va fer que l'equip es tranquilitzés, ja s'havia fer el més difícil que era obrir la llauna, i era evident que era qüestió de temps ja que tantes ocasions, alguna havia d'entrar.

Les dues darreres parts va ser un constant atac i gol nostre que vam aprofitar per arrodonir el marcador. En Francesc va fer el seu golet d'oportunista, eixamplant una mica aquesta diferència que existia en el camp també en el marcador. La cirereta la posava en David que de falta directa va colar la bola per l'escaire fent pujar el 0-3. Un altre gol en pròpia porta després d'una bona jugada d'en Jordi va establir el 0-4 definitiu en què es va arribar a la fi dels 60 minuts.

Es podría destacar també dues pilotes al pal d'en Francesc, una altra d'en Jordi i una al travesser d'en Xavier, i que en Gerard va tenir un matí més tranquil sota els pals que en altres partits.

La "marea blava" va estar recolzant i animant l'equip en tot moment i durant tot el partit, com de costum. Un 10 per a aquesta afició!!

Jugadors, tècnics i afició som un equip. FELICITATS EQUIP!!

Benjamí 2002

UE COMA-CROS- 1 FC VILABLAREIX- 4

Partit amistós jugat al camp de la UE Comacros en un dia de molta calor a partir de les 11,30 i amb un estat bon estat de terreny de joc.
Ha estat un partit intens i molt igualat amb dues molt bones intervencions per part de l’Arnau , el nostre porter, sino és per ell ens empaten i fins i tot en podien haver guanyat. Primera part amb un resultat de 1 a 1 amb gol d’en Roger. A la segona part ens posem per davant amb un gol d’en Martin i a més a més no ens piten un penal I una falta davant de l’àrea contraria acabant aquesta amb un 1 a 2. A la tercera par és on destaca l’Arnau amb les seves intervencions i a la quarta i darrera part, quan semblava que tots havien perdut la posició és quan l’Ivan aconsegueix marcar els dos gols més deixant el resultat final de 1 a 4 final.
Golejadors: Roger: 1
Martin 1
Ivan 2

Carles BUISAC I MAS

UE QUART- 7 FC VILABLAREIX- 2

Amistós jugat al camp del Quart amb un resultat per oblidar ja que avui els Benjamins del 2002 hem perdut per 7 a 2. Terreny de joc en bones condicions i un dia esplendorós si no fos pel resultat. A la primera part comencem guanyant 0 a 1 i amb un final d’aquesta amb un 2 a 1, a la segona no vàrem veure porteria la vàrem acabar amb un 4 a 1, a la tercera el marcador no es va moure en canvi a la darrera ens varen fer tres gols més però nosaltres també hem varem marcar un deixant el resultat final amb el 7 a 2.
Ânims i endavant, a veure si anem millorant que encara hi ha temps.
Gol.egadors: Roger 1