diumenge, 16 d’octubre del 2011

Aleví

CFP SANTA EUGENIA- 0 FC VILABLAREIX- 4

Tot i el contundent resultat aconseguit per l'equip aleví el passat dissabte a Can Gibert, més gran podria haver estat el resultat final i s'haguessin materialitzat totes les ocasions de que va disposar l'equip i que només la mala sort i els pals (fins a 4 pals) ho van evitar.

Potser ha sigut el partit que menys hem patit en el que portem de lliga, ja que cal destacar també que vam saber mantenir la porteria a zero. De totes maneres els nanos van fer un gran partit, molt segurs com sempre al darrera, lluitadors i creatius al mig del camp i molt bé al davant, potser amb una mica de falta d'encert.

Increïblement el primer període va acabar amb empat a zero, després de fer prous mèrits per a què el marcador s'hagúes decantat al nostre favor.

El segon període va seguir amb la mateixa tònica, amb la diferència que vam marcar el primer gol. Va ser en Brian en una pilota llarga que va aprofitar i en un 1 contra 1 amb el porter rival el va batre per baix aconseguint aquest esperat gol. El gol va fer que l'equip es tranquilitzés, ja s'havia fer el més difícil que era obrir la llauna, i era evident que era qüestió de temps ja que tantes ocasions, alguna havia d'entrar.

Les dues darreres parts va ser un constant atac i gol nostre que vam aprofitar per arrodonir el marcador. En Francesc va fer el seu golet d'oportunista, eixamplant una mica aquesta diferència que existia en el camp també en el marcador. La cirereta la posava en David que de falta directa va colar la bola per l'escaire fent pujar el 0-3. Un altre gol en pròpia porta després d'una bona jugada d'en Jordi va establir el 0-4 definitiu en què es va arribar a la fi dels 60 minuts.

Es podría destacar també dues pilotes al pal d'en Francesc, una altra d'en Jordi i una al travesser d'en Xavier, i que en Gerard va tenir un matí més tranquil sota els pals que en altres partits.

La "marea blava" va estar recolzant i animant l'equip en tot moment i durant tot el partit, com de costum. Un 10 per a aquesta afició!!

Jugadors, tècnics i afició som un equip. FELICITATS EQUIP!!