diumenge, 16 d’octubre del 2011

Benjamí 2002

UE COMA-CROS- 1 FC VILABLAREIX- 4

Partit amistós jugat al camp de la UE Comacros en un dia de molta calor a partir de les 11,30 i amb un estat bon estat de terreny de joc.
Ha estat un partit intens i molt igualat amb dues molt bones intervencions per part de l’Arnau , el nostre porter, sino és per ell ens empaten i fins i tot en podien haver guanyat. Primera part amb un resultat de 1 a 1 amb gol d’en Roger. A la segona part ens posem per davant amb un gol d’en Martin i a més a més no ens piten un penal I una falta davant de l’àrea contraria acabant aquesta amb un 1 a 2. A la tercera par és on destaca l’Arnau amb les seves intervencions i a la quarta i darrera part, quan semblava que tots havien perdut la posició és quan l’Ivan aconsegueix marcar els dos gols més deixant el resultat final de 1 a 4 final.
Golejadors: Roger: 1