Diumenge 20 de novembre a les 10,00 h. al municipal de Fornells - Convocatòria: a les 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Dissabte 19 de novembre a les 9,15 h. al municipal de Bescanó - Convocatòria: a les 8,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

ESCOLETA - Lliga Consell Escoleta Grup C - Jornada 2
Dissabte 19 de novembre a les 15,30 h. al municipal de Fornells - Convocatòria: a les 14,45 h. al camp de futbol de Vilablareix.

BENJAMÍ 2003

FC VILABLAREIX- 5 CP BELL-LLOC- 1

Gran debut del benjamí 2003 aquesta temporada amb una victòria contundent contra el Bell.lloc per 5-1.

El partit va tenir un clar dominador que va ser el Vila, que va disposar de vàries ocasions per a poder ampliar encara més el marcador.

Els golejadors del partit van ser en Carlos, que en va fer tres, i en Joel i l'Aitor amb un gol cadescun, que van fer possible aconseguir aquesta primera victòria en el primer partit de lliga.

dilluns, 14 de novembre del 2011

BENJAMÍ 2002

FC VILABLAREIX- 7 PENYA BONS AIRES- 3
Partit jugat al nostre camp en un estat de terreny acceptable i bones condicions climatològiques.
Partit jugat molt de tu a tu ja que som dos equips que hem jugat forces vegades i som bons amics.
A la primera part i han hagut dues assistències d’en Marti que totes dues s’han convertit en gol, un per part d’en Martin i l’altra per part d’en Roger en canvi en un ciri d’en Jofre ells recuperen una pilota que converteixen en el 2 a 1 en què ha acabat la primera part. En la segona part en Guillem atrapa un bot de xut de porta contraria i marca el tercer pel “Vila” i en Marti en una dins l’àrea en un semblant impossible des de la ratlla de fons marca el que seria el final de la segona part en un 4 a 1.
A la tercera part ha semblat que la pilota anava en contra nostra ja que en un fora de joc no assenyalat per l’arbitre l’Arnau fa una gran aturada que envia a corner però hem acabat amb un 4 a 3 molt perillós per afrontar la quarta part. Al començament del darrer temps el comentari dels pares és “ Ara a patir i,....si ens empaten ,...encara més i....... que hi hagi sort i no ens guanyin “ . Però els nostres nanos han sortit amb la mateixa empenta i les mateixes ganes ( encara que ja n’hi havia algun que estava molt cansat ) i en un xut per part del contrari des de porteria en Martin agafa la pilota, xuta i marca el 5 a 3 ( un descans pels pares/mares ) però en una altra recuperació per part d’en Martin la centra a en Guillem que marca el 6 a 3. En aquesta part cal destacar la gran aturada que ha fet l’Arnau, i en els últims minuts de partit l’Ivan recupera una pilota que la xuta a porteria i marca el definitiu 7 a 3 com a resultat final.
Enhorabona i ha seguir endavant.
Gol.llegadors: Guillem 2, Martin 2, Roger 1, Marti 1, Ivan 1.

Carles BUISAC I MAS

ALEVÍ

ACE UNIO GIRONA- 5 FC VILABLAREIX- 5
El primer empat de la temporada en un partit que va tenir dues parts totalment diferenciades. Durant els dos primers períodes del partit, l'equip va sortir adormit i no només no donàvem gaire sensació de perill, sinó que l'equip local cada jugada que creava, o acabava en gol o portava molt perill. Cada cop que marcàvem, ells ho tornaven a fer i tornaven a agafar avantatge en el marcador. Per aquest motiu ens van clavar cinc barraques en només mitja part. Sort en vam tenir que un entonat Francesc va fer tres gols que ens posava en el partit, i en Gerard va tenir molta, molta feina sota els pals en aquests primers 30 minuts. A la mitja part, el marcador reflectia un 5-3 que, tal com havia transcorregut la primera part, veiem força coll amunt.
No obstant, ningú creia que aquell partit no es podia remuntar.
Va començar el tercer període amb un dibuix tàctic clarament ofensiu, arriscant i deixant un sol defensa al darrera i potenciant l'equip de mig camp cap amunt. Els fruits van arribar aviat quan novament en Francesc va fer el quart gol. La possessió de la pilota en aquesta segona part va ser total per part nostra i les ocasions sovintejaven la porteria local, però novament ens va faltar encert en les rematades finals. En Gerard en prou feina va tocar pilota.

Ja en el darrer període, en el tram final de partit i quasi a la desesperada va arribar l'empat a 5 gràcies a un xut d'en David dins l'àrea. Tots vam mirar el rellotge i vam veure que potser tindríem una o dues ocasions més per provar el que hagués estat una victòria d'infart. I la vam tenir, però com que no era el nostre dia, no la vam aprofitar. Vam treure un empat en un extrany partit i vam sumar un puntet més que ens manté en aquesta fantàstica 5a posició en la taula classificatòria.