dilluns, 14 de novembre del 2011

ALEVÍ

ACE UNIO GIRONA- 5 FC VILABLAREIX- 5
El primer empat de la temporada en un partit que va tenir dues parts totalment diferenciades. Durant els dos primers períodes del partit, l'equip va sortir adormit i no només no donàvem gaire sensació de perill, sinó que l'equip local cada jugada que creava, o acabava en gol o portava molt perill. Cada cop que marcàvem, ells ho tornaven a fer i tornaven a agafar avantatge en el marcador. Per aquest motiu ens van clavar cinc barraques en només mitja part. Sort en vam tenir que un entonat Francesc va fer tres gols que ens posava en el partit, i en Gerard va tenir molta, molta feina sota els pals en aquests primers 30 minuts. A la mitja part, el marcador reflectia un 5-3 que, tal com havia transcorregut la primera part, veiem força coll amunt.
No obstant, ningú creia que aquell partit no es podia remuntar.
Va començar el tercer període amb un dibuix tàctic clarament ofensiu, arriscant i deixant un sol defensa al darrera i potenciant l'equip de mig camp cap amunt. Els fruits van arribar aviat quan novament en Francesc va fer el quart gol. La possessió de la pilota en aquesta segona part va ser total per part nostra i les ocasions sovintejaven la porteria local, però novament ens va faltar encert en les rematades finals. En Gerard en prou feina va tocar pilota.

Ja en el darrer període, en el tram final de partit i quasi a la desesperada va arribar l'empat a 5 gràcies a un xut d'en David dins l'àrea. Tots vam mirar el rellotge i vam veure que potser tindríem una o dues ocasions més per provar el que hagués estat una victòria d'infart. I la vam tenir, però com que no era el nostre dia, no la vam aprofitar. Vam treure un empat en un extrany partit i vam sumar un puntet més que ens manté en aquesta fantàstica 5a posició en la taula classificatòria.