dilluns, 14 de novembre del 2011

BENJAMÍ 2002

FC VILABLAREIX- 7 PENYA BONS AIRES- 3
Partit jugat al nostre camp en un estat de terreny acceptable i bones condicions climatològiques.
Partit jugat molt de tu a tu ja que som dos equips que hem jugat forces vegades i som bons amics.
A la primera part i han hagut dues assistències d’en Marti que totes dues s’han convertit en gol, un per part d’en Martin i l’altra per part d’en Roger en canvi en un ciri d’en Jofre ells recuperen una pilota que converteixen en el 2 a 1 en què ha acabat la primera part. En la segona part en Guillem atrapa un bot de xut de porta contraria i marca el tercer pel “Vila” i en Marti en una dins l’àrea en un semblant impossible des de la ratlla de fons marca el que seria el final de la segona part en un 4 a 1.
A la tercera part ha semblat que la pilota anava en contra nostra ja que en un fora de joc no assenyalat per l’arbitre l’Arnau fa una gran aturada que envia a corner però hem acabat amb un 4 a 3 molt perillós per afrontar la quarta part. Al començament del darrer temps el comentari dels pares és “ Ara a patir i,....si ens empaten ,...encara més i....... que hi hagi sort i no ens guanyin “ . Però els nostres nanos han sortit amb la mateixa empenta i les mateixes ganes ( encara que ja n’hi havia algun que estava molt cansat ) i en un xut per part del contrari des de porteria en Martin agafa la pilota, xuta i marca el 5 a 3 ( un descans pels pares/mares ) però en una altra recuperació per part d’en Martin la centra a en Guillem que marca el 6 a 3. En aquesta part cal destacar la gran aturada que ha fet l’Arnau, i en els últims minuts de partit l’Ivan recupera una pilota que la xuta a porteria i marca el definitiu 7 a 3 com a resultat final.