dimarts, 4 de maig del 2010

III TORNEIG FESTA MAJOR VILABLAREIX 2010

El proper dissabte dia 8 de maig i dins els actes de la festa major de Vilablareix, es disputarà al camp de futbol els següents partits corresponents al III Torneig Festa Major Vilablareix-2010:
Escoleta 04 i 05 FC Vilablareix - AE Cornellà 9,30 h.
Prebenjamí 03 FC Vilablareix - Sant Feliu 10,00 h.
Prebenjamí 02 FC Vilablareix - Sant Feliu 11,00 h.
Benjamí 01 FC Vilablareix - CD Banyoles 12,00 h.
Per la tarda, a partir de les 16 h. hi hauran partits dels grans, es farà un triangular entre els equips dels pares del FC Vilablareix, Futbol Sala Vilablareix i Vista Alegre.
Esperem que el dia acompanyi i sigui un gran dia de futbol pel nostre club.
Us desitgem alhora que tingueu una bona FESTA MAJOR !!

diumenge, 2 de maig del 2010

Participació del prebenjamí 2003 i benjamí 2001 en el Torneig de la UE Coma Cros

El dia 1 de maig dos equips del FC Vilablareix, van participar en el 6è Torneig Primavera que organitza la U.E. Coma Cros de Salt. Van ser els prebenjamins de primer any (2003) i el benjamí 2001. La classificació final dels dos equips va ser idèntica: tots dos van obtenir el 6è classificat d'un total de 8 equips. Els prebenjamins van jugar el seus partits durant tot el matí empatant els dos primers partits contra el Sils (2-2) i contra el Porqueres (1-1) i en tercer i definitiu partit per a decidir la classificació final del grup, van caure per 2-1 davant el Sant Gregori. D'aquesta manera quedaven tercers de grup i en el partit pel 5è i 6è lloc, ja res va sortir bé i es va perdre per 3-0. Sisena posició, però els nanos van recollir un trofeu que s'exposarà en les nostres vitrines del pavelló.

El mateix paper va fer el benjamí per la tarda. Inici
molt bo, guanyant per 2-0 al Fontcoberta. El segon partit, jugat millor que el primer en quan a joc, no va tenir el premi de la victòria, doncs en la única rematada entre pals que va fer el Ripollet, ens la van clavar. Derrota per 1-0. El tercer i decissiu partit en quan a les opcions per a quedar primer de grup no va ser tampoc satisfactori. Vàrem empatar a 0 contra els amfitrions, la Coma Cros. Amb els mateixos punts que el Ripollet vam acabar la fase de grups, però l'enfrontament directe amb ells ens era en contra, per tant vam acabar 3ers de grup. El partit per la lliuta per quedar 5è, contra l'Anglès, vam encaixar dos gols força seguits, i a partir d'aquí va ser un constant atac nostre, en el qual només vam aconseguir un gol, que va ser insuficient per a forçar la tanda de penals, i així també varen quedar en 6a posició. Un altre trofeu pels nois, i cap a la vitrina.


Va ser un bonic dia de futbol sota l'amenaça de pluja, que al final es va esperar a caure fins que els nostres ja van estar a casa.