Horaris dels partits del proper dissabte 27 de novembre

Dissabte 27 a les 9,30 h. al nostre camp - Convocatòria: 9,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2003 - GIRONA FC "G" - FC VILABLAREIX
Dissabte 27 a les 10,45 h. al camp Torres de Palau - Convocatòria: 10,00 h. al camp de Vilablareix.

Prebenjamí 2004/05 - FC VILABLAREIX - EF GIRONÈS SÀBAT
Benjamí 2002 - CFP SANTA EUGÈNIA- 5 FC VILABLAREIX- 2

Partit jugat amb un temps no gaire agradable ja que va estar plovinegant durant molta estona però la darrera part no va ploure.
Ens va faltar el nostre porter titular l’Arnau però en el seu lloc va jugar l’Arnau que va fer un bon paper tot i haver perdut ja que a la primera part vàrem encaixar un 3 a 0 que hagués pogut ser més elevat ja que vàrem començar molt malament, aturats i totalment freds. A la segona va seguir dominant aquesta tònica i ens vàrem encaixar un gol en pròpia porta en un saqui de còrner quedant 4 a 0. La tercera part la cosa ja va anar més bé i vàrem començar a dominar el partit però rés es va materialitzar quedant aquesta part amb el mateix resultat de 4 a 0. La quarta part va ser un clar domini dels nostres amb un primer gol d’en Roger al poc temps fan un penalti a en Guillem i aquest el transforma anant ja 4 a 2 cosa que semblava una bona remuntada sobre tot quant ens piten un altre penalti a favor que llança en Guillem però el seu porter li llegeix i atura la pilota, seguíem apretant tants que en un contraatac ens col·loquen el 5 a 2 final. Cal comentar que tot hi haver-nos pitat dos penals a favor l’arbitre va ser molt casolà..
Golegadors del partit: Roger 1
Guillem 1

Carles BUISAC I MAS

dimarts, 23 de novembre del 2010

Benjamí 2001 - UE QUART - 3 FC VILABLAREIX - 4

Fantàstica remuntada en un partit que s'havia posat molt coll amunt. Com ha passat ja alguna vegada l'equip va sortir una mica adormit i en el primer període ens van clavar dos gols en dues badades de marcatge. En el segon període l'equip es va espavilar i vàrem retallar diferències gràcies a un gol d'en Francesc. Les ocasions nostres van sovintejar durant tot aquest període. No obstant això, després de fer nosaltres el gol ens fan el 3 a 1, maleint les ocasions que vam tenir i que no vam saber aprofitar, resultat en què s'arribava al descans.

La segona part del partit la vam tirar endavant a base d'esforç i molta lluita, segurs en defensa, consistents al mig camp i encertats al davant. El resultat va ser que en Francesc en dues ocasions i en Joel van culminar la gran remuntada deixant el marcador final en 3-4.

Felicitats campions!!

Resultats del cap de setmana 20/21 de novembre

Prebenjamí 2004 - CP BELL.LLOC- 9 FC VILABLAREIX- 1

Partit jugat en un horari poc habitual, 2/4 de quatre de la tarda. Els més petits no hi van poder fer gaire res davant un equip no pas millor que nosaltres, sinó que tenia dos o tres jugadors que quasibé ho feien tot, baixaven a defensar, conduïen la pilota i marcaven gols. A més a més n'hi havia algun que tenia una talla que feia dos dels nostres, sobretot dels escoleta. L'equip va lluitar molt, com ho fan sempre tots, sense parar de còrrer tot el partit i en un contraatac en Denís es va plantar sol davant el porter i va marcar el nostre únic gol.

Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX- 9 UCE CELRÀ- 0

No hi gaire res a explicar en aquest partit, el resultat final ho diu tot. Partit dominat de principi a fi pel nostre equip. Però si que m'agradaria destacar una jugada del darrer quart del partit; crec que la jugada comença en una sacada de cantonada a favor nostre, la pilota és penjada dins l'àrea i es produeix un rebuig i la pilota surt empesa cap a fora l'àrea i en Ferran Pilsa, sense pensar-s'ho dues vegades, engalta una autèntica canonada que es cola dins la porteria sense que ningú la veiés passar. Un golàs que va fer saltar a més d'un del banc on estava assegut! Felicitats a tots per aquest sensacional inici de temporada.
I DESPRÉS, TOTS A DINAR AL KÖNIG
Després del partit i d'una bona dutxa, tot l'equip del prebenjamí 2003, jugadors, entrenadors i delegat, van anar a dinar al Restaurant König de Vilablareix, convidats pel nostre patrocinador. Tots els pares i mares els van acompanyar en el que va ser un dia especial per a tota la mainada.