dimarts, 23 de novembre del 2010

Resultats del cap de setmana 20/21 de novembre

Prebenjamí 2004 - CP BELL.LLOC- 9 FC VILABLAREIX- 1

Partit jugat en un horari poc habitual, 2/4 de quatre de la tarda. Els més petits no hi van poder fer gaire res davant un equip no pas millor que nosaltres, sinó que tenia dos o tres jugadors que quasibé ho feien tot, baixaven a defensar, conduïen la pilota i marcaven gols. A més a més n'hi havia algun que tenia una talla que feia dos dels nostres, sobretot dels escoleta. L'equip va lluitar molt, com ho fan sempre tots, sense parar de còrrer tot el partit i en un contraatac en Denís es va plantar sol davant el porter i va marcar el nostre únic gol.


Prebenjamí 2003 - FC VILABLAREIX- 9 UCE CELRÀ- 0

No hi gaire res a explicar en aquest partit, el resultat final ho diu tot. Partit dominat de principi a fi pel nostre equip. Però si que m'agradaria destacar una jugada del darrer quart del partit; crec que la jugada comença en una sacada de cantonada a favor nostre, la pilota és penjada dins l'àrea i es produeix un rebuig i la pilota surt empesa cap a fora l'àrea i en Ferran Pilsa, sense pensar-s'ho dues vegades, engalta una autèntica canonada que es cola dins la porteria sense que ningú la veiés passar. Un golàs que va fer saltar a més d'un del banc on estava assegut! Felicitats a tots per aquest sensacional inici de temporada.
I DESPRÉS, TOTS A DINAR AL KÖNIG
Després del partit i d'una bona dutxa, tot l'equip del prebenjamí 2003, jugadors, entrenadors i delegat, van anar a dinar al Restaurant König de Vilablareix, convidats pel nostre patrocinador. Tots els pares i mares els van acompanyar en el que va ser un dia especial per a tota la mainada.