dimarts, 23 de novembre del 2010

Benjamí 2001 - UE QUART - 3 FC VILABLAREIX - 4

Fantàstica remuntada en un partit que s'havia posat molt coll amunt. Com ha passat ja alguna vegada l'equip va sortir una mica adormit i en el primer període ens van clavar dos gols en dues badades de marcatge. En el segon període l'equip es va espavilar i vàrem retallar diferències gràcies a un gol d'en Francesc. Les ocasions nostres van sovintejar durant tot aquest període. No obstant això, després de fer nosaltres el gol ens fan el 3 a 1, maleint les ocasions que vam tenir i que no vam saber aprofitar, resultat en què s'arribava al descans.

La segona part del partit la vam tirar endavant a base d'esforç i molta lluita, segurs en defensa, consistents al mig camp i encertats al davant. El resultat va ser que en Francesc en dues ocasions i en Joel van culminar la gran remuntada deixant el marcador final en 3-4.