Dissabte 12 de novembre a les 9,30 h. al Centre Esportiu Vedruna - Convocatòria: a les 8,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Dissabte 12 de novembre a les 12,00 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

diumenge, 6 de novembre del 2011

Resultats del cap de setmana 5 i 6 de novembre

Escoleta
FC VILABLAREIX- 4 EF SALT- 4
Els més menuts van començar la lliga amb un empat contra el Salt en un partit jugat el dissabte passat al nostre camp, en no gaires bones condicions, però també cal dir que podria haver estat pitjor si no hagués estat per la fantàstica col.laboració dels pares que amb l'ajuda d'una pala, una escombra i una galleda van buidar tota l'aigua que s'havia acumulat dins d'una porteria.
Ben aviat ens vam avançar al marcador, però la truita es va girar i el Salt va donar la volta al marcador fins a posar-lo força coll amunt amb un 2-4 a falta d'un període. En aquest darrer període vam poder aconseguir els dos gols que ens van donar l'empat final. Els gols del nostre equip els van aconseguir en Ion i l'Arnau, amb dos gols cadescun.

Prebenjamí 2004
AE SANT GREGORI- 5 FC VILABLAREIX- 4
El partit va ser força igualat, però el nostre equip va portar la iniciativa en el marcador fins a arribar al darrer període. Va ser llavors quan el Sant Gregori, amb un parcial de 3 a 1 ens van capgirar el marcador i vam acabar perdent per 5-4 en aquest primer partit de lliga. Van fer els gols en Denís, amb tres gols, i l'Ivan amb un gol.

Benjamí 2003
UE FORNELLS - FC VILABLAREIX (suspès)
El partit que s'havia de jugar aquest diumenge ha estat aplaçat per la pluja i pel mal estat del terreny de joc. No es va proposar cap data per a la disputa del partit, així que segurament es jugarà al final de la primera fase, durant els dos caps de setmana de recuperació.

Benjamí 2002
CD BANYOLES - FC VILABLAREIX (suspès)
El benjamí 2002 ni tan sols es va haver de desplaçar fins a Banyoles, ja que el partit ja va quedar suspès el divendres al vespre. Aquest partit es jugarà al final d'aquesta primera fase, en els caps de setmana de recuperació de partits.

Aleví
FC VILABLAREIX- 8 UE QUART- 3
Gran resultat en un gran partit contra un bon Quart. Semblava que va costar més que en altres partits, la pressió inicial no era tan agressiva que en altres ocasions, i el Quart ho aprofitava per sortir del seu camp amb triangulacions, fins i tot amb alguna arribada en perill a la porteria defensada per un seguríssim Gerard. Però la màquina es va anar engrassant i van anar arribant els gols, tots ells materialitzats per un Francesc que va tornar a ser el "killer", definidor i letal.
En David va fer un bon gol també d'un fort xut desde la frontal de l'àrea, en Robert també va aconseguir mullar amb un gol d'oportunista posant el peu en una pilota molt ben lluitada contra un defensor del Quart, i en Brian va tornar a fer el seu golet, per lluita, i el repòker de gols d'en Francesc, que tot plegat van fer possible aquest 8 a 3 final.