dimarts, 5 d’octubre del 2010

Anem a veure del Girona FC-Recreativo de Huelva

El proper diumenge dia 10 d'octubre anirem a l'estadi de Montilivi per presenciar el partit corresponent a la 7a jornada de la lliga de segona divisió A Liga Adelante entre el Girona FC i el Recreativo de Huelva. Ja hi ha un gran nombre de mainada apuntada. Tots els jugadors del nostre club i també germans, cosins...etc tenen l'entrada gratuïta. Els que encara no s'hagin apuntat i ho volen fer, si us plau truqueu a en Xevi (646560395) el més aviat possible ja que aquest mateix dijous s'ha de comunicar la llista definitiva.

PARTIT PER GUANYAR

Avui 02-10-2010 hem jugat el nostre partit contra el Bescanó al seu camp, d’entrada era com si juguéssim contra dos equips alhora ja que eren molta mainada.
Començament de partit molt esperançador ja que un cop aguantada la seva embranzida hem començat a tocar pilota i en Guillem ha marcat el primer però en un tres jugades per part d’ells ens han agafat amb mal peu i han fet tres gols abans d’acabar la primera part sigent el resultat final 3 a 1. Segona part a acabat amb el mateix resultat que la primera amb moltes ocasions per part dels nostres que no acabaven d’entrar i en Jaume, ni en Roger, ni en Guillem. Tercera part de remuntada i la mateixa tonalitat que la segona, però aquesta vegada una de les oportunitats d’en Guillem ha entrat acabant la tercera art amb el resultat global de 3 a 2. A la quarta i última part han tornat a canviar tot l’equip i, ha sortit tota la seva artilleria però els nostres han aguantat fins que en un centre d’en Guillem en Jofre fa pujar el 3 a 3 al marcador, les oportunitats se seguien i les nostres no entraven, xut al pal d’en Guillem, però ells en tres errades per part de nosaltres, en tres minuts tres gols deixant el partit en un injust 6 a 3 a favor del Bescanó.
PD
Comentari per part meu, hem d’intentar que els nois no s’obsessionin en xutar a porteria, si triangulem i centrem a porteria tenim moltes més oportunitats, els equips es construeixen ara, abans de la lliga, ara tan és perdre, defensa totalment en posició i qui la per a repetir.