Horaris partits cap de setmana 17, 18 i 19 de febrer

Benjamí 2002 - Lliga Benjamí Preferent any 2002 - Partit ajornat 1a fase
CE PENYA BONS AIRES - FC VILABLAREIX
Divendres 17 de febrer a les 18,15 h. al municipal de Pont Major - Convocatòria: a les 17,30 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Benjamí 2003 - Lliga Benjamí Preferent any 2003 - Partit ajornat 1a fase
CP BELL.LLOC - FC VILABLAREIX
Dissabte 18 de febrer a les 10,00 h. al col.legi Bell.lloc - Convocatòria: a les 9,15 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Prebenjamí 2004 - Amistòs
FC VILABLAREIX - FC SARRIÀ
Dissabte 18 de febrer a les 11,30 h. al nostre camp - Convocatòria: a les 11,00 h. al camp de futbol de Vilablareix.

Escoleta - Jornada de descans

Molta sort a tots!
VILA, VILA... BLAREIX!!

diumenge, 12 de febrer del 2012

Escoleta

FC VILABLAREIX- 10 UE QUART- 5
Victòria del nostre escoleta en un gran partit molt vistòs i en el que es van poder veure fins a 15 gols. Quin espectacle!
Felicitats!

Benjamí 2003

UE FORNELLS- 7 FC VILABLAREIX- 5

En un explèndid diumenge fred i assolejat, hem jugat un partit amb només 7 jugadors i l'equip contrari amb 14, us podeu imaginar la desigualtat... no hem pogut fer canvis i els jugadors estaven exhausts. Però hem lluitat de valent, totes les 4 parts han estat molt igualades i només ens han deixat a dos gols de diferència.

Esperem tenir tota la plantilla al 100% la propera setmana. Salut per a tothom.

Raul Marcos

Benjamí 2002 - Amistòs

UE COMA-CROS- 3 FC VILABLAREIX- 0

Partit amistós celebrat 11-02-2012 al camp de la Comacros en un bon estat del terreny de joc i un dia fred, assolellat però amb bon temps.
Primera part amb algun xut per part nostra a la porteria de la Comacros però sense encert, ells no han arribat xutar cap vegada. A la segona part, una cosa quasi impossible en l’equip del 2002, HEM CANVIAT MES DE MIG EQUIP ( 4 jugadors a la banqueta: Guillem, Jofre, Marti i Ivan ) però en tres ocasions en que ens han arribat a nostra porteria ens han marcat tres gols, dos dels quals han sigut rebots que han tocat a jugadors nostres demostrant així que la mala sort ens segueix, així aconsegueixen un 3 a 0 en pocs minuts. A la tercera i quarta part el partit ha seguit la tònica de la primera, alguna ocasió per a nosaltres sense acabar-la i també alguna per als de la Comacros. Cal destacar que tant el nostre porter com el de la Camacros han estat del tot encertats fent molt bones aturades.
Golejadors: Cap, ni un.